Friday, December 23, 2016

Swan sweater


Huomenna on jo jouluaatto! Oon yrittäny hankkia joulufiilistä pukeutumalla joulukuuseksi. Nämä joulupallokorvikset on ihan must tähän vuodenaikaan. Joutsen-kuvioinen neule on luullakseni vintagea, ja tykkään tosi paljon sen mallista. Huomiselle mulla on varattuna 1940-luvun puku, jota en oo viel kertaakaan pitänyt. 

Huomenna aattona olis luvassa ainakin joulukirkkoa ja hautausmaalla käyntiä, saunomista, jouluateriointia ja lopuksi lahjojen avaaminen. Joulupäivisin olen yleensä lähteny illaksi Nurmeksen yöelämään tuttuja moikkaamaan, mutta tänä vuonna jätän sen todennäköisesti välistä. Ei jaksa kiinnostaa :D

Mulla on ollut tässä parin viime kuukauden aikana mietinnän alla blogin lopettaminen. Oon blogannut jo yli seittemän vuotta ja tuntuu, että mua on ruvennut vaan ahdistamaan aina, kun on kulunut yli viikko viime postauksesta. Voisin toki blogata aina vaan sillon, kun siltä tuntuu, enkä stressailla tauoista, mutta se on helpompaa sanoa kuin toteuttaa. Bloggaan, koska se on ollu hauskaa ja pidän tätä päiväkirjana, mutta otan tästä ihan liikaa stressiä. Onks kellään vinkkejä, miten tehdä tästä taas mieluisampaa? Käykö muille koskaan näin?

Hyvää joulua kaikille!

(Tomorrow is Christmas eve! I have been trying to get into christmas mood by dressing up as a christmas tree. These red ball earrings are a must during this season. My swan sweater is propably vintage, and I like it so much. Tomorrow I will wear my 1940s dress, which I have never worn before.

Tomorrow we'll go to Christmas church and visit graves, go to sauna, enjoy festive dinner and open presents. I have celebrated last Christmas Days by seeing friends in a pub, but this year I'll skip it. I am not that into going to bars anymore.

I have been thinking about quitting my blog during these couple of months. I have been blogging for over seven years, and I feel like I have started to stress out every time I have not been posting for over a week or so. I could blog whenever I feel like, and not stress about it, but it is easier to say than fulfill. I have been blogging because I think it has been fun, and I keep this as my diary, but I take too much stress out of it. Do you have any tips how to make this feel more fun again? Has this ever happened to you as a blogger?

Happy Christmas everyone!)

6 comments:

 1. Minä kehottaisin bloggaamaan vaan silloin kun siltä tuntuu, vaikka menisi välissä kuukausikin. Ota vaan aikaa itsellesi, ei me lukijat minnekään kadota :) Sitten kun taas kiinnostaa, niin tervetuloa takaisin!

  Välillä itekin mietin että kerran viikossa olisi hyvä postata, mutta toistaiseksi en ole vielä pultteja siitä vetänyt kun kyseessä on kuitenkin rakas harrastus, mutta ennen en niin välittänyt, vaikka olisi mennyt useampikin viikko aikaa. Jos ei ole sanottavaa, ei sitä tarvitse vääntää tyhjästä. Toki silloin ei ollut lukijoitakaan, mutta olen edelleen samaa mieltä, että siinä vaiheessa jos harrastus alkaa tuntua työltä, kannattaa hillitä itseään. Muuten siitä katoaa mielekkyys :) Toivon kuitenkin ettet lopeta kokonaan, sillä blogisi on yksi suosikeistani.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tsemppaavasta kommentista :) Kiva kuulla, että blogini kiinnostaa edelleen! Talvisaikaan kun on niin inhottava ottaa kuviakin, kun luonnonvaloa on niin vähän, että ei asupostauksia synny yhtä paljon kuin kesällä.

   Delete
 2. We've all had blogger burnout. Take a break if you need and come back. Please keep your instagram and LB going so we can share with your outfits and kitties but you don't need to blog if you don't have to. I blog every 5-6 days to reduce the pressure

  https://retrocasual.wordpress.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Selina for you comment, I appreciate it! :)

   Delete
 3. Joulukuuseksi pukeutuminen on oikein kiva tapa juhlistaa joulua :D jatka samaan malliin vain!
  Varmasti kaikilla bloggaajilla on ollut joskus samanlaisia mietteitä blogin lopettamisesta siksi että se stressaa liikaa.
  Mun mielestä tärkeintä on muistaa että blogi on sinun, ei lukijoiden. Kivat lukijat on vain hieno bonus siihen lisäksi. Olen ite yrittänyt aina muistaa sen että vaikka tulisi pitkiäkin taukoja niin blogi on silti aina oma blogi, ei kenenkään muun. Itse päättää mitä postaa ja miten usein postaa. Ja itse toki myös voi blogin lopettaa jos sille tuntuu. Lukijoille tietysti on ikävää jos blogi kokonaan loppuu, mutta jos se tuntuu parhaimmalta ratkaisulta niin sitten se pitää tehdä niin. Mutta itse en ole koskaan nähnyt vääränä sitäkään että postaa vain jos ja kun tuntuu hyvältä. Jos on tullut pitkä tauko niin so what. Joskus elämä vaan ottaa enemmän aikaa eikä blogille pysty uhraamaan montaakaan ajatusta. Siitä ei pitäisi tuntea syyllisyyttä, et sinä elä blogiasi varten vaan itseäsi varten ja blogi on vaan hauska harrastus siinä ohessa jota tehdään kun sille tuntuu ja jos aikaa riittää.
  Jos haluat harventaa postaustahtia tai pitää taukoa niin uskolliset lukijat kyllä jaksavat odottaa. Eikä mikään laki määrää että jokaisen postauksen pitäisi olla novellin pituinen. Joskus riittää yksi lause ja yksi kuva. Itse teen usein myös lyhyitä postauksia siksi että en ole ehtinyt valmistella mitään kattavampia hommia ja teen niitä pidempiä postauksia sitten kun taas on energiaa ja aikaa kirjoittaa pidemmin. Mitä ikinä päätätkin blogin suhteen niin päätös on varmasti sinulle juuri oikea.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista! Miusta ois kyllä tosi ikävä lopettaa tätä, ja todennäköisesti palaisin varmaan takaisin häntä koipien välissä jos niin kävisi :D Täytyy yrittää muistaa tuo, että tämä on minun blogini, eikä lukijoiden. Paineet ovat kasvaneet kiireenkin keskellä. Taitaa olla vähän jokatalvinen stressi tämäkin.

   Delete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...