Friday, September 23, 2016

Finally I had time


Syksy on täällä vihdoin, mutta mie oon aivan poikki. Tuntuu että koulu ja työt vie ihan kaikki mehut, ei jaksa puuhastella mitään vapaa-aikana. Siksi lähdenkin nyt viikonlopuksi Nurmekseen porukoille vähän ajattelemaan asioita ja nauttimaan syksyisistä maisemista. Miun täytyy antaa pään vähän levätä, sillä en ole voinut kovin hyvin viime aikoina. Anteeksi ainainen hiljaisuuteni, mulla vaan on niin vähän aikaa :(

Tämä asukokonaisuuteni on keskiviikolta, jolloin mulla oli koulusta vapaata ja sain vihdoin pukea ylle jotain muuta kuin farkut.. En ole tätä vintagepuseroa - joka on hitusen iso mulle - pitänyt sitten toissa kesän, mutta mielestäni se sopii syksyyn erittäin hyvin väriensä puolesta. Printti on myös oikein sievä! Hattu on 50-luvun vintagea, uusimpia löytöjä.

PS: Kisuvauvani Napoleon kasvaa aika hurjaa vauhtia, kuten kuvasta näkee..!

(Autumn is finally here (yay!!), but I am exhausted. I feel like school and my work really takes all my strenght and I am too tired to do anything on my free time. That is why I am travelling to Nurmes this weekend to think and enjoy autumnal scenery. I need to give myself time to rest, 'cause I have not been feeling that well lately. Sorry that I have been quiet, I just don't have enough time :(

This look is from last wednesday, when I had a day-off from school. A chance to wear something else than jeans! Last time I wore this vintage blouse was one year ago in summer - and it is a little big for me, but I think it is perfect for autumn. Colors and print are so pretty! My hat is 50s vintage and one of my newest finds.

PS: My babyboy Napoleon is growing so fast, as you can see from the picture...! Plz stop growing! :D)

9 comments:

 1. Well hello there busy lady, and don't you look pretty? Lovely outfit. It sounds like taking some time for yourself is a good plan. I know that busy, busy feeling! I too have to make sure I take time for myself to just relax, otherwise I know that I will get stressed and ill and end up having to take the time off anyway. So, I'd rather take time off when well than take time off and just waste it by being ill! That's my philosophy. x

  ReplyDelete
 2. Hyvä arkikäyttöön sopiva kokonaisuus. Ja jälleen ihailen tuota, miten hyvin sinulle hatutkin sopivat. Voimia sinulle sinne arjen haasteiden keskelle. Toivottavasti viikonloppu Nurmeksessa virkistää ja saat vain olla tai tehdä mieluisia asioita, joita ei viikolla ehdi.

  ReplyDelete
 3. Näytät oikein kauniilta! Hienosti olet yhdistänyt pilkkusukkikset, minä oon aina niistä tykännyt mutta jotenkin vaikea yhdistää kun mulla on muutenkin aina niin kirjavaa päällä :D Vointeja sinne, toivottavasti rentoudut viikonloppuna!

  ReplyDelete
 4. Oikein kaunis asu, sukkahousut on täydelliset <3 Samoin hatun voisin käydä kähveltämässä :D

  ReplyDelete
 5. Ihana pusero onkin ja muutenkin nätti kokonaisuus!
  Muistathan levätä jatkossakin riittävästi. Säästämisestä ja harjoittelupaikan saamisesta Irlantiin ei ole iloa jos uuvutat itsesi aivan piippuun. Itse tein niin vaatetusalaa opiskellessani ja toivon todella että kukaan ei sellaista itselleen tekisi. Vaikka tavoitteet on tärkeitä niin ei niihin pidä pyrkiä oman terveyden kustannuksella. Tsemppiä opintoihin ja työhön! Toivottavasti löydät hyvän keskitien joka ei uuvuta liikaa.

  ReplyDelete
 6. Ihana asu ja kauniisti olet laittanut hiukset! Ja samaistun todella vahvasti tuohon väsymykseen ja ajan puutteeseen koulun takia. Mulla on lähes joka päivä maanantaista perjantaihin 18 saakka koulua ja sen jälkeen pitäisi vielä tehdä valtava kasa kotitehtäviä. Kaipaisin itsekin jotain viikonlopun pituista pakomatkaa pois kaupungista maalle, mutta en edes sitä ehdi tehdä, kun viikonloput on pakko käyttää tehtävien tekemiseen :D Toivottavasti sä saat rentouduttua!

  ReplyDelete
 7. It's hard to do other things when study or work take up not only all your time, but all your energy too.

  Your Napoleon looks so much like a cat I had when I was young - what a cutie!

  ReplyDelete
 8. Wonderful early fall outfit. I like the sizing of this blouse. A little billowy can be so chic, especially when teamed with a fitted skirt, as you've done here.

  Sending energizing hugs your way,
  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 9. School and work can be physically and emotionally exhausting. Hope you got a good rest!

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...