Wednesday, August 17, 2016

Maybelle


Mulla näyttää lukujärjestyksen mukaan olevan todella harvassa ne päivät, jolloin voi pukeutua vapaasti mekkoon ja korkokenkiin. Yleisimmin minulla tulee koulussa olemaan ylläni työvaatteet. Totuttelemista se vaatii aina aluksi, mutta ei se mahdotonta ole, kun on vuosi käsityömuotoiluakin takana. Voi vain olla, että asupostauksia tulee vähemmän - ei sillä, että niitä nytkään niin usein tulisi. Opiskeluni käsittelee todella paljon eri aloja. On pintakäsittelyä, pintaremppaa, verhoilua, sisustusta, metallin käsittelyä, puusepän hommia.. Ei siis yksipuolista, mikä on vain hyvä asia. Olen myös harkinnut vakavasti, jos suorittaisin jonkin työssäoppimisjakson ulkomailla! 

Tänään oli koulussa pelkkää auditoriossa istumista, joten puin ylleni tämän ihanan Lindybopin alesta tilaamani persikanvärisen "Maybelle" -puvun. Tilasin muutama viikko sitten Lindybopilta ensimmäistä kertaa jotain, ja tämä oli paketista se lempparini. Se istuu niin kauniisti ja imartelee vartaloa.

Tiedotusluonteinen asia lienee myös se, että parin tunnin päästä lähdemme hakemaan uutta perheenjäsentämme, mustaa kissanpentua Susirajan Eläinkodilta! Ihastuin siihen heti tavattuamme, ja tiesin, että tämä suloisuus on oleva minun kissani. Saa nähdä, miten Nelson suhtautuu uuteen pikkuveljeensä..

(It seems like that in my school timetable there's only few days when I can wear my dresses and high heels. Mostly I will wear my new working clothes at school. I have to work my motivation with that, but I will get over it. After all, I have studied hand crafts design where I had to wear working clothes at school almost daily. It just means that I won't be posting outfit shots so often - not that I have been posting that much anyways :D My studying career contains many areas. There's surface finishing, renovating, draping, interior design, metal and woodworking.. I have also started to think about doing my on-the-job learning period abroad!

Today at school we only sat in auditory so I had a chance to wear this reproduction Lindybop's "Maybelle" -suit in peach color. I bought it from sales and it was my first time ever I ordered anything from Lindybop. This suit is my new favourite repro clothing. It is so flattering!

I have also news! In couple of hours me and my partner are going to get a new member of our family, black kitten from our local animal shelter. I fell in love with that kitten immediately I met him, and I knew he will be mine. We'll see how Nelson will react with his new baby brother..)


11 comments:

 1. Asu sopii sinulle niin hyvin! Itsekin oon katsellut tuota eri värissä, mutta jotenkin tuntuu ettei ehkä tulisi käytettyä. Ihanaa että teille tulee uusi vauva, odotan innolla kuvia ja raportointia miten kisut tulee toimeen! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Itelle tästä tuli ihan luottovaate, sopii arkeen kuin juhlaankin :) Varmaan jo tänään kirjoittelen Napoleonista ^^

   Delete
 2. Congratulations on your new kitty! I wish I could have one, but my boyfriend is allergic.
  Love the peachy dress and matching jacket, such a perfect 1950s look.

  ReplyDelete
 3. Wow, this suit is so great ~ it fits you beautifully and the colour is just right for you! It suits you so well, it's a lovely look! ❤

  xox,
  bonita of Lavender & Twill

  ReplyDelete
 4. I wasn't sure on this design from LindyBop but now I've seen it actually on a person, I'm absolutely floored! Stunning!

  ReplyDelete
 5. I too was waiting to see what this design looked like on a real person - beautiful!! X

  ReplyDelete
 6. Oikein ihanalta näyttää, tulee mieleen ihan Jackie O :) Lindy Bopin kuvissa ei näyttänyt kovinkaan kummoiselta, mutta "livenä" on oikein kaunis jakkupuku.

  ReplyDelete
 7. This suit looks stunning on you! And how lovely that you are adopting a shelter cat! x

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...