Monday, August 15, 2016

1950s evening


Lauantaina osallistuimme 1950-luvun teemailtaan Surakan baarissa. Siellä esiintyi 50- ja 60-lukujen iskelmiä laulava naisduo "Orkesterin helmet". Juotiin ystävien kanssa skumppaa ja syötiin kakkutikkareita ähkyyn asti. Ylleni laitoin pitkästä aikaa (viimeksi kolme vuotta sitten..) tämän turkoosin 1950-luvun mekon. Se oli ennen minulle vähän iso, mutta nyt täytän sen jo vähän paremmin :D Ratkesikin jopa takaa... Iltaamme jatkettiin kantapaikkaani Marksiin ja mukavaa oli, joskin tunsin rokkibaarissa olevani vähän ylipukeutunut.

Minulla on muuten ensimmäistä kertaa kuvissani piilolinssit yllä! Sain nämä piilarit viime viikon torstaina. Puolitoista tuntia meni aikaa ensimmäisellä kokeilukerralla :D (Voinen joensuulaisille suositella Katseoptiikkaa!) Harvoin esiinnyn blogissa silmälasieni kanssa, mutta olen ilman niitä oikeasti puolisokea enkä ole voinut esiintyä missään ilman niitä. Piilarit on todella kivat, joskin tarvitsen vielä paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä niiden laitossa.

(On Saturday we attended a 50s theme night in Surakan Baari here in Joensuu. There was a female duo singing 50s and 60s Finnish schlager songs. We drank sparkling wine and ate cake lollipops until we felt sick. I wore this turquoise 1950s dress that night. I have not been wearing it in three years! This dress used to be slightly big for me, but nowadays I can fill it much better. It even ripped from the back.... We continued our night to my hangout rock bar Marks, where I felt quite overdressed.

By the way, I am wearing contact lenses in these pictures! I got them last Thursday. It took me one hour and a half to attach these to my eyes for the first time :D I rarely wear my glasses in my blog photos, but honestly saying, I am half blind without them. Now I can wear contact lenses! I just need a lot more practice and patience.)


7 comments:

 1. Kauniin mallinen ja värinenkin tuo mekkosi. Ja siihen sopii kivasti nuo laukku ja käsineet.

  ReplyDelete
 2. Kiva blogi sinulla! :) Mitä (lauantainakin auki olevia) kirppareita voisit suositella Nurmeksessa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hmm, löydän Porokylän Kristallista joskus jotain, mutta se ei ole mielestäni auki lauantaisin. Lauantaisin näkyy olevan samassa suunnassa oleva Vintti, mutta itse en ole koskaan sieltä löytänyt mitään http://www.kirpputorivintti.fi/

   Delete
 3. Kauniin värinen mekko! Minulla oli joskus parisen vuotta piilarit, mutta en koskaan oikein oppinut käyttämään niitä. Tuntui vaikealta aina ottaa ne pois kun tykkään nukkua päikkäreitä vähän milloin sattuu, ja sitten meikkasin aina ennen piilareita kun en muistanut että ne pitää laittaa ennen ripsiväriä. Sitten unohtelin niitä yöksi ja suihkun ajaksi. Niiden laitto kyllä onnistui, sen oppii nopeasti kun päivittäin käyttää! Ei vaan sopinut tällaiselle huolimattomalle :D Nykyään en edes haluaisi olla ilman silmälaseja! Haaveilen kyllä laserleikkauksesta, mutta ainakaan vielä en uskalla eikä silmätkään ole lopettanut huonontumistaan. Olisi kiva nähdä jotain, ja sitten voisi ostaa paljon hienoja ja halpoja aurinkolaseja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mie en käytä näitä päivittäin, vain silloin kun asukokonaisuus on vähän hienompi, niin muistaa ottaa poiskin. Oon huomannut myös, että silmät kuivaa vähän turhan nopeasti, niin ei kyllä pystyisikään liian usein käyttämään. Se on kyllä plussaa, että nyt jopa näkeekin jotain aurinkolaseilla :D

   Delete
 4. LOVELY DRESS and such a gorgeous color!!!!

  ReplyDelete
 5. Have fun with your new contacts! I remember when I got them for the first time - it's a big change, but they're nice to have, if only for special occasions.
  I love the dress - that color is really beautiful on you. It sounds like you had a lovely time at your 1950s evening!
  xoxo,
  Jessica, Zella Maybe

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...