Saturday, July 16, 2016

Violet


Torstain asukokonaisuuteni oli aika nopeasti kyhätty ja mulla oli huono hiuspäivä - kuten näkyy. Kävin vanhempien ja Artun kanssa kuuntelemassa Kuunari Elinalla livebändiä ja siitä vielä istumassa iltaa karaokepubissa. Pitkään en ite voinut olla tietenkään, koska perjantaina piti herätä jo viideltä viimeiseen työpäivään. Nyt oon vihdoinkin kesälomalla seuraavat kolme viikkoa. Kellohame on 1950-luvulta ja ostin sen Tampereen reissultani Suvi-Vintagesta. Ihastuin hameen kuvioon heti ja onneksi se oli mun kokoa. Jakku on myös 50- tai 60-luvun vintagea, ja luottovaate. 

Eilen ajettiin Nurmekseen vanhempien luokse ja oon täällä tiistaihin asti. Maalle meno ei taida  onnistua - ainakaan pyöräillen - koska vettä sataa ja mulla on vieläki flunssaa. Toivottavasti maanantaina on hyvä sää, koska haluan käydä Nurmeksen iltatorilla. En ole käynyt siellä muutamaan vuoteen kertaakaan! Joskus tein sieltä ihan hyviä hattu- ja korulöytöjä :)

(My outfit on thursday was very fast made up and I had a bad hair day. My parents, Arttu and I went to listen a live band and then some karaoke. I couldn't stay up late 'cause I had to wake up very early in the morning. It was my last work day yesterday. Now I am on a holiday for three weeks. This circle skirt is from the 1950s and I found it from Suvi-Vintage vintage fair. I fell in love with this print and I was lucky that it was my size. My jacket is also 50s or 60s vintage and one of the regular pieces I wear.

Yesterday we drove to Nurmes and I'll stay here at my parents til tuesday. I don't think we'll go to the countryside - at least I can't cycle there. It's raining and I still have a flu. I hope it will be sunny on monday so I'll get a chance to visit local market fair. Haven't gone there for years. I used to make great finds there, especially vintage hats and jewellery.)

6 comments:

 1. Upea asukokonaisuus, varsinkin toi hame.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa,

  ReplyDelete
 2. Vaikka on nopeasti kyhätty, niin kiva asu syntyi, kun on tyyliä ja taitoa:) Nurmeksessa käynnistä meillä on aina välillä ollut puhetta, kun ei olla moneen vuoteen käyty siellä. Siellä on kuitekin isännän isovanhemmat aikanaan asuneet ja isäntäkin vietti siellä kesiään.

  ReplyDelete
 3. Onpa kaunis hame, hyvän löydön teit! :)

  ReplyDelete
 4. Delightful outfit! Cropped jackets look great on you.

  I'm sorry that you've been feeling so ill lately and am sending tons of feel better wishes your way.

  xoxo ♥ Jessica

  ReplyDelete
 5. Such a beautiful outfit, the skirt is a beauty and looks lovely with the jacket x

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...