Wednesday, July 20, 2016

Thrifting day


Kävin eilen kirpputorikierroksella pitkästä aikaa, ja tein aika mahtavia löytöjä. Ylläni mulla eilen oli tämä uusi 50-luvun pallomekkoni jonka löysin Suvi-Vintagesta ja 50-luvun jakku. Myös asusteet olivat vintagea. Käytiin myös etsimässä vanhoja huonekaluja osto- ja myyntitavaraliikkeestä, mutta mitään sopivaa ei löydetty. 50- tai 60-luvun ruokapöytä olisi etsinnässä, mutta sen pitää olla täydellinen ja juuri tietynväristä puuta, eli ei valkoisia. Tuolla oli kyllä ihan kivannäköinen 60-luvun ruokaryhmä, mutta se oli maalattu valkoiseksi... Täydellisestä voi maksaa enemmänkin, en halua maksaa sellaisesta mikä on vaan "ihan kiva ja sinne päin".

Löysin kirppareilta mm. ihanan edwardiaanisen ajan repropuvun, jota Arttu vähän kummasteli. Ei se ehkä nyt jokapäiväiseen käyttöön tule, mutta koskaan ei tiedä milloin sille tulee tarvetta :D Halloween? Löysin myös vintagepuseron, 50-luvun afrikkalaishenkisen seinäkoristeen, Arabian Vuokko-astioita ja mustan topin, jonka muokkaan flapper-mekoksi.

(Yesterday I went thrifting and made some pretty cool finds. I wore this 1950s polka dot dress which I found from Suvi-Vintage, and this red jacket is also 50s. Accessories are vintage too. We went to look for some furnitures, because we need a dining table. I want it to be authentic 50s or 60s, wooden and exactly what I am looking for. There was one table with chairs that was very nice, but it was painted white..... Ugh. I can pay more from a perfect one, I don't want to pay from something that is "just okay".

Anyways, from the flea market I found this gorgeous Edwardian reproduction gown, which Arttu did not quite understand. Surely I won't be wearing it daily, but you never know when you will get an occasion to wear it :D Halloween? I also found a vintage blouse, 1950s african wall sculpture, Vuokko-dishes by Arabia and black top which I will turn into a flapper dress.)


4 comments:

 1. Tuo sinun asusi on kyllä kaunis. Mielenkiintoisia löytöjä näyt tehneen. Oliko nuo nyt siis Joensuusta vai Nurmeksesta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä löytyi Joensuusta :) Nurmeksen löytöjä en vielä ottanut mukaani.

   Delete
 2. This outfit is so fun + beautiful! I love how the blazer injects so much sophistication into the outfit and serves as a great counterbalance to the playfulness (which is not a negative in the slightest, of course) of the polka dot skirt. Very lovely styling!

  xoxo ♥ Jessica

  ReplyDelete
 3. Oh I love this outfit so much! Red and white and with polka dots too x

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...