Friday, July 1, 2016

Kaikki Tampereelle Suvi-Vintageen!


Tänä viikonloppuna 2.-3.7 Tampereen Tallipihalla jälleen kerran ihana kesäinen vintagetapahtuma, Suvi-Vintage! Tapahtumassa vintagetorimyyjiä, musiikkia, muotinäytös (jossa allekirjoittanutkin mukana), tanssia ja Lauantai-iltana Teerenpelissä burleskia! Tulkaa kaikki kynnelle kykenevät paikalle nauttimaan ihanasta eventistä :)

Viime vuonna oli aivan ihana viikonloppu. Tein kivoja löytöjä, muotinäytös oli huisin hauska kokemus, ja Lauantai-illan kruunasi Tampereen yöelämä. Tampereelle jos joskus pääsisi vielä muuttamaan, olen rakastunut tähän kaupunkiin.

(Suvi-Vintage fair in Tampere, this weekend! Join us! There's vintage sellers, music, vintage fashion show, dancing and burlesque in Teerenpeli. I'll be there too :) Last year this event was amazing, had loads of fun and made awesome vintage finds. I am in love with this glorious city.)

6 comments:

 1. Hope you have a marvelous time!

  Big hugs & happy start of July wishes,
  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 2. Olin mökillä viikonlopun, mutta mainitsin harmistuneena ainakin kolmesti, että hitto kun ei pääse Suvi-Vintageen :D En oo koskaan käynyt, mutta haluaisin niin jotain aitoa vintagea vaatekaappiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi, ois ollu hauska nähdä siellä:D vintagetarjonta oli tänä vuonna todella laaja, ehkä ensi vuonna pääsisit aarteita metsästämään :D

   Delete
 3. Hauskaa että pääsit tulemaan. Suvi-vintagessa on tosiaan ainutlaatuinen tunnelma ja Tallipiha on niin ihana paikka muutenkin. Itse en tänävuonna jaksanut osallistua näytökseen, mutta pääsin katsomaan aitopaikalta ja hyvälle näytti. Olitte kaikki ihania upeissa hatuissanne :D

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...