Tuesday, July 12, 2016

Blue flowers


Perjantaina lopetan työt ja lähden Nurmeksen rauhaan. Kivasti tosin kävi nyt niin, että mulla on hirvee kurkkukipu ja kurlaan kurkkuani jaloviinalla, kun muuta sopivaa ei löydy tähän hätään :D Huomenna olin myös ajatellut mennä myymään Rennon vilttikirppikselle turhia vaatteitani vaatekaapista (paljon myös vintagea, hattuja, ym), mutta jos oon viel kipeä, niin eihän se onnistu. Ei oo kiva aloittaa lomaa kipeänä, joten toivottavasti tää menee ohi nopeesti! Olen suunnitellu pyöräileväni Nurmeksessa meidän kesätalolle maalle, jonne on 25 kilometriä. Oon suunnitellu tuota jo vuosia, joten nyt ois kyl aika toteuttaa se, jos vaan tää flunssa häipyis. Se reitti sinne on niin sievä ja idyllinen!

Olin heittämässä myös tätä kauluspaitaa pois, koska en ole käyttänyt tätä kertaakaan pariin vuoteen ja sillä sen helma on aivan liian pitkä mulle. Silleen 80-luvun tyylisesti, eli ei kovin imartelevasti. Tähän puseroon kuului myös vekkihame, joka on itselleni liian lyhyt, eli kokonaisuus on vähän hassu. Mulle myytiin tämä 60-lukulaisena, jota se varmaan ehkä onkin. Onneksi tajusin kokeilla, miten tää pusero menis kynähameen kanssa, ja hienostihan se menee! 40-luvun henkisiin asuihin sopiva, kun on nuo puhvihihatkin. Kirjailutkin on oikein söpöt, eli tämä pusero jää vielä toistaiseksi omaa vaatekaappiani koristamaan. 

(On friday I will end my work and travel to Nurmes to recover myself from my anxious mood. Unfortunately, I got a cold and I have to gargle my throat with cut brandy.. We have nothing else I could use in our bar :D Tomorrow I had a plan to go sell my useless vintage clothes etc to a free flea market outdoors, but I might have to skip it because of this darn cold. It is not cool to start a holiday while being sick, so I hope this will pass quickly. I also planned to cycle to our summer house in Nurmes, it's 25 kilometres. I have been thinking about it for years, so now it is time to do it, if I recover from this flu. Road to the countryside is so lovely and idyllic!

I was meant to throw this blouse away, 'cause I have not used it at all after buing it two years ago. Also, it is way too long for me, as in 1980s way, which is not that flattering. This blouse also has a pleated skirt, which is too short for me, so the combo is quite funny. This was sold to me as an 60s piece, which it propably is. Luckily I tried this blouse on with black pencil skirt, and it looks so nice! Very 40s style, with puffed sleeves. Blue embroideries are also cute, so I will keep this blouse for a while in my wardrobe.)


3 comments:

 1. Näyttää oikein nätiltä tuo paita tässä yhdistelmässä! :) Säilyttämisen arvoinen!

  ReplyDelete
 2. Lovely blouse! I hope you recover for your holiday!

  ReplyDelete
 3. It's a definite keeper in my books and really does channel a great 40s (almost 30s, too) style. Good call on hanging onto it.

  xoxo ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...