Monday, April 18, 2016

Constance dress by Hell Bunny


Löysin tämän Hell Bunnyn Constance -mekon kirpputorilta alepöydästä pari kuukautta sitten. Hintaa sille jäi vähän alle 5 euroa. Ei paha hinta tuotemerkistä, jonka hintaluokat ovat omaan budjettiini sopimattomat. Minulla on vähän ristiriitaiset tuntemukset Hell Bunnysta. Jotkut mekot iskevät ollessaan aivan kuin autenttista vintagea, eli tosi hyvää reproa, mutta suurin osa on turhan mainstreamia ja liian "pin up-tyyliä" omaan makuuni. Tässä mekossa oli erikoinen pääntie ja ihanan hempeät värit. Hyvin laskeutuvia kellomekkoja myös harvemmin löytää kirpputoreilta, joten päätin antaa tälle kodin. Kyllähän tällaista mekkoa käyttää rokkikeikoilla mielellään, niin ei ainakaan aitoja 50-luvun mekkoja hajota tanssin pyörteissä.

Harmikseni tosin huomasin vasta kotona, että tämänkin mekon printissä on pääkalloja. Pääkallot vaatteissa eivät ole olleet minun juttuni sitten angstiteinivuosien, joten saamani kuva mekon hempeästä romanttisuudesta katosi samantien. Onneksi printin kallokuviot ovat vähän näkymättömissä, eikä niitä tuskin huomaa, jos ei tarkemmin ala tutkimaan kangasta.

(I found this Hell Bunny's Constance -dress from the flea market couple of months ago. It was on sale, and costed about 5 euros. Not a bad price for a label that is usually too expencive for my budget. I have very mixed up feelings about Hell Bunny. Some repro dresses look very nice and authentic, some are so mainstream and too "pin up" for my taste. This dress has lovely neckline and beautiful colours. It is not easy to find affordable circle dresses from the flea market with a perfect settled hem, so I decided to give this a go. Of course it is also more reasonable to use repro dresses than authentic 50s vintage dresses when going out to rockabilly gigs..

Unfortunately, I noticed at home that this dress's print has skulls on it. I have not been wearing skulls since I was a rebellious teenager, so it was not nice to see that my image of this dress being oh so romantic and charming changed immediately. Luckily those skulls are well hidden to the fabric, so you might not even notice them if you don't look closely enough.)


Tämän mekon pistin ylleni viime viikon perjantaina, kun lähdin yksin katsomaan "The Dressmakeria" elokuvateatteriin. Tykkäsin leffasta kovasti. Se oli erilaisempi kuin kuvittelin. Puvustus oli mieletöntä ja Kate Winslet oli jälleen kerran upea. Judy Davis oli hulvaton! Yksi miinus tuli tosin Liam Hemsworthista ja sen ärsyttävästä roolihahmosta. En ole ikinä tykännyt..

Elokuvan jälkeen kävin istumassa kulmakuppilassa parilla, jonka jälkeen lyöttäydyin poikaystäväni seuraan yökerhoon, Bepopiin. Siellä esiintyi Spekti, Brädi ja Uniikki. Ilta oli ihan hauska, vaikka mitään en lavalle pahemmin nähnytkään. Olipa kerrassaan outoa tanssia tuollaisen suomiräpin tahtiin hempeässä kellomekossa.. :D Bepopista en tykkää, enkä mielelläni yökerhoon päädy, ellei siellä ole joku hyvä esiintyjä - paitsi lauantainakin täytyi tehdä poikkeus. Artun synttäreillä päädyinkin menemään vielä kaameampaan Ilonaan... Hrrr.... 

(I wore this dress when I went out on Friday to see "The Dressmaker" to the cinema. I liked the movie a lot. It was quite different than I imagined. Costumes were amazing and Kate Winslet was so gorgeous. Judy Davis was quite hilarious! One minus though to this movie; Liam Hemsworth and his irritating characted. I really do not dig him.

After the movie I went to have couple of drinks and then I joined my boyfriend to go and listen few Finnish rap artists to our local nightclub. It was quite funny to dance some rap songs wearing this dashing full circle dress. Unfortunately, I really don't enjoy going to the nightclubs unless there's some great gigs. I just had to do couple of exceptions this weekend. On saturday we celebrated my boyfriend's birthday, and because he still likes to go to the night clubs, I really did not see any other choice than to join him.)

8 comments:

 1. Hell Bunny does seem to have some Vintage looking designs these days, although they are really above what I can afford at the moment too! You look great. I am not into the club scene either, I don't like most of the music and all the strangers but it is nicr of you to go for your boyfriend.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for the comment :) Yeah clubs are not my cup of tea anymore, and my Saturday really was not very nice in that club :D Too crowdy and loud music.

   Delete
 2. Tuo Constance oli mun yo-mekko ja tykkäsin kovasti niistä pääkalloista koska ne oli piilotettuja. Jotenkin siitä tuli sellanen hauska fiilis. Pelottelin avokin äitiä joka on aika vanhanaikainen että mun yo-mekossa on pääkalloja :D Mutta juu, oon samaa mieltä Hell Bunnystä tossa että jotkut on kivoja ja jotkut sitten aika hirveitä. Onneksi hinnat on ihan mukavia (etenkin jos löytää viidellä eurolla!!). Ja kiva ninja-kissa tuossa yhdessä kuvassa hih :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Mulle tuli kyl vähän raggari-olo noista pääkalloista hehheh.. :D Mie en tykkää yhtään niist Hell bunnyn lyhythelmaisista oudoista mekoista mistä näkyy ihan liikaa alushametta alla, semmosia psychobilly-meininkisiä ehkä. Iiks.. Mut tällaset perinteisemmät on tosiaan kivoja :3
   Hih kisu aina photobombailee :D

   Delete
 3. Hell Bunnylla on tosiaan vähän oudonlaisia mekkoja, osa on todella kauniita jollain hempeällä kukkaprintillä (minulla on tuon Constancen kanssa samaa mallia oleva Camelia-mekko, jossa on nudeja kukkia mintulla pohjalla) ja sitten toisissa on joitain perhanan peuroja. Siis nätti kaunis ja hempeä vaaleanpunainen mekko pilattu sillä, että siinä on pukuun pukeutunut peuranpää -__- Ei voi ymmärtää.
  Itsehän tykkään enemmän juuri pinup-tyylisistä räikeistä väreistä ja pirteistä asuista, mutta Hell Bunnylla menee välillä pahasti överiksi ne mekkojen kuviot. Jos on muuten ihana malli, niin printti on sitten kerrassaan kummallinen. :D Hinnat on mielestäni ihan kohtuulliset, kun on tullut muutama Pinup Couturen mekko ostettua ja niissä hinnat on 120-150€... Mutta on niissä sitten laadukkaammat materiaalitkin. Ja voi itku, jos tuon oisin löytäny vitosella, niin olisin ostanut minäkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ne printtiyhdistelmät on joissain vähän hassuja :D Samoin kyllä myös mekkojen mallit menee joissain överiksi, ettei ne oikein edusta pin upia eikä reproakaan. Huh mie en maksaisi yli sataa euroa varmaan aidosta vintagestakaan, ainakaan tällä budjetilla heh :D yleensä kolmekymppiä per vaate on mulla se raja mitä raskin käyttää, ellei ole enemmän ylimäärästä rahaa :D

   Delete
 4. Kaunis tuo mekko kyllä on:) Tykkään sen sinivalkoisesta värityksestä. Kyllä olisi minuakin harmittanut, jos olisin ostamassani vaatteessa huomannut kallokuviot, mutta onneksi ne eivät tuosta sitten kovin erotu. Ihan kukkakuvioiksi vain niitä kauempaa katsoen luulee.

  ReplyDelete
 5. Absolutely beautiful! I own this same Hell Bunny dress and love it to bits.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...