Tuesday, March 29, 2016

1960s two-pieced suit // Easter outfit


Tämän kaksiosaisen keltaisilla kukilla höystetyn 60-luvun alun puvun tilasin USA:sta kuukausia sitten talvella. Nyt kun kevät ja pääsiäinen koitti, oli aika kaivaa puku rekin perukoilta. Puvussa on aivan ihana kaulus. Se sopii niin täydellisesti tähän vuodenaikaan! Asustin puvun mustalla vyöllä ja sukkahousuilla (ei ollut muuta Nurmeksessa mukana) ja 40-luvun hatullani. Hattu on kyllä ylivoimainen suosikkini ja näkyy hyvin usein minun päässäni, se käy niin monen asukokonaisuuden kanssa!

Täällä Itä-Suomessa on edelleen lunta ihan älyttömästi, mutta sulaa varmaan pois pian. Aurinko on hellinyt meitä paljonkin viime päivinä ja olo on ollut aika hyvä. Stressaan vaan kovasti nyt kahden viikon päästä olevista lavatansseista, joihin Artun kanssa menen synttäreilläni. Mitä mä laitan päälle??

(I ordered this early 1960s two-pieced yellow suit from the States few months ago when it was still freezing Winter. Now that days are getting warmer and it is Easter, I had a chance to wear this beautiful vintage set. I truly love that collar. Perfect for this season! I paired the suit with black belt and tights (had nothing else with me in Nurmes) and with my 1940s hat. This hat is my absolute favourite from my collection and I wear it a lot. It goes with anything!

There's still much snow here in Eastern Finland, but I believe it will melt away soon. Sun is shining and it is quite warm. I feel great and look forward for Summer! Still, I am stressing about the upcoming pavilion dance, which I will attend with Arttu on my birthday. What will I wear??)


5 comments:

 1. Beautiful suit! Perfect Easter colour. X

  ReplyDelete
 2. Juuri sopiva asu pääsiäiseen ja kevätaikaan muutenkin. Kaulus on jännä. Asu sopii sinulle hienosti:)

  ReplyDelete
 3. Ihanan keväinen asu ja sopii tosiaan pääsiäiseen. Tuo kaulus on ihanan yksityiskohtainen, voisivat tehdä reproonkin tuollaisia, mutta niissä tuntuu pyörivän aina samat mallit. Olen etsinyt ihanaa juuri tietyntyyppistä paitamekkoa, mutta ei löydy mistään ja ETsyn vintagemekot, jotka saattaisivat olla sinnepäin on tehty 22-24" vyötärölle, johon olisin mahtunut varmaan viimeksi 14-vuotiaana :D

  ReplyDelete
 4. Kauniin keväinen asu! Ihana printti ja väri ja tosiaan kivan erilainen kaulus :)

  ReplyDelete
 5. So classically beautiful. Fitted sheath style dresses and suits are absolutely fantastic on you. What a happy, lovely Easter weekend look (adore that hat, BWT).

  Many hugs,
  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...