Tuesday, February 23, 2016

Yellow stripes

 
Eilen kävin katsomassa elokuvateatterissa KAVI:n näytöksen "Tuuleen kirjoitettu", vuodelta 1956. Elokuvan pääosia esittivät mm. Rock Hudson ja Lauren Bacall. Tykkäsin kovasti! Minulla on joku pakkomielle pukea ylleni KAVI:n elokuvien vuosikymmenen mukaista ylle, ja tällä kertaa valitsin tämän keltavalkoraidallisen kellohameen 50-luvulta. Ostin hameen joskus viime vuoden puolella Facebookin vintagekirppikseltä. Se on aavistuksen minulle pieni vyötäröltä, mutta koska se on niin sievä ja keväinen, kärsin mieluusti puristavan tunteen :D Riipus on antiikkia ja siinä on nimikirjaimet E. D.

Nopea postaus, koska kiire :)

(Translation: Yesterday I went to the cinema to see "Written on the Wind" (1956), starring for example Rock Hudson and Lauren Bacall. I liked it very much. When I go to the movies, I have some sort of obsession to wear something to match the era of the movie, so this time I wore this 1950s yellow and white striped circle skirt. I bought it last year and this was my first time wearing it. It is slightly small for me from the waist but because this skirt is sooo cute and spring-y, I happily suffer when wearing it :D That locket is antique and has initials E. D.

Just a quick post because in a hurry :)


6 comments:

 1. This skirt is perfection-- definitely worth a little discomfort at the waistline. I love what you said about dressing for the film you're going to see, such a great idea!

  ReplyDelete
 2. such a cute skirt ... it's worth suffering a bit. ;)

  ReplyDelete
 3. Suosikkikuvani on tuo yhteiskuva sinusta ja kisusta. Se onkin ihan hauskaa, kun voi elokuvaa katsoa ajanmukaisesti pukeutuneena. Miten tuo hameesi, se taitaa kuitenkin jatkossakin olla käypäinen ilman muutoksia? Itse nimittäin menin muutama päivä sitten ostamaan laskostetun ruutuhameen sovittamatta ja sen vyötärö oli kyllä niin pieni, että se vaatii korjaamista. Onneksi löysin jo sopivan kaistaleen, josta on mahdollista tehdä uusi vyötärönauha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskoisin että hameeni menee minulle jatkossakin, vaikka korseletin kanssa jos ei muuten :D Minä en kirppareilta ikinä sovita ostoksia, tulee välillä turhankin paljon tehtyä hutiostoksia.. :D

   Delete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...