Wednesday, February 3, 2016

Ingrid


Ostin tämän Hell Bunnyn "Ingrid" -mekon marras- tai joulukuun puolella lohdutuksena pahan mielen takia Undergroundista. Jäin tuolloin mielenkiinnosta selailemaan alennusmyynnissä olevia vaatteita ja ihastuin tähän mekkoon ikihyviksi. En yleensä osta Hell Bunnya tai muitakaan repromerkkejä, ellei kirpparilla tule (halvalla) vastaan, mutta nyt tein poikkeuksen. Alennuksessahan tämäkin oli, mutta kolmekymppiäkin oli minun mittapuulla paljon reprosta. Tämä mekko tulee varmasti olemaan käytössä paljon, sillä vintagea käyttäessä esim. tanssiessa sitä koko ajan joutuu huolehtimaan, ettei vanha puku varmasti mene pilalle tai repeä. Jos tämä uusi mekko repeää, ei se harmittaisi niin paljoa kuin vintagevaatteen repeytyminen :D

Käytin tätä mekkoa 1940-luvun hatun kanssa maanantaina KAVI:n kevätkauden avajaisnäytöksessä. Leffateatterilla pyöri vuoden 1959 länkkäri "Rio Bravo", jonka kävin katsomassa poikaystävän kanssa. Tykättiin molemmat tosi paljon! Dean Martin oli mahtava.

(I bought this "Ingrid" dress by Hell Bunny couple of months ago via online store Underground. I was looking at their sales section and I fell in love with this dress. I do not usually buy Hell Bunny or reproduction as new, but this time I made an exception. It was on sale, but 30 euros from a repro dress is quite much for what I have used to, because I buy reproduction only if I find them from flea markets. I bet this dress will be seen on me quite a lot when I go out, because when I wear vintage garments while dancing etc. I am constantly worried that I will tear the dress or spoil it in some other way. When wearing reproduction, I don't need to worry so much.

I wore this dress with a 1940s hat on Monday when I went to see "Rio Bravo" (1959) at the cinema. Me and my boyfriend liked the movie very much. Dean Martin was awesome.)14 comments:

 1. On muuten todella kaunis tuo mekko ja sopii sinulle erittäin hyvin! Pidän mekon väristä ja kuvioinnista ja siinä on hyvin kaunis kaulus, johon tuo korukin hyvin sopii. Jotenkin nämä kuvat on nyt sellasia keväisen tuntuisia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Aurinko lämmittikin jo mukavasti, ja onhan tämä aika keväinen mekko. :)

   Delete
 2. Kävin muuten äsken Hopeapeilissä ja siellä sattui olemaan vanhoissa lehtikuvissa eräs mekko, jossa oli melkein samanlainen väri ja kuvio kuin sinun mekossasi! Käyhän kurkkaamassa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä oli, ja paljon malliltaan upeampi puku kuin tämä omani :D

   Delete
 3. Oi miten kauniisti istuu siulle <3 Harmittaa kun Hell Bunnylla on monia tosi nättejä mekkoja, mutta ne eivät näytä oikein miltään mallien päällä. Osa näyttää kyllä nätiltä, mutta ei sitten livenä istu hyvin ja sitten on just päinvastoin niin kuin tämän mekon kanssa, että ei näyttänyt mallilta millään ja sivuutin sen koko ajan, mutta nyt kun näki tämän sinulla, niin pakko sanoa että onpas todella kaunis!

  ReplyDelete
 4. Very pretty dress, and lovely to be care free whilst dancing! X

  ReplyDelete
 5. I am always worrying about spoiling my nice clothes! I am very clumsy! Good thing I like black! :P You look lovely!

  ReplyDelete
 6. Ahh it's funny, I have often overlooked this dress but it looks so good on you that I want it for myself! The hat you've styled it with is perfect!

  Deco Darling

  ReplyDelete
 7. This dress is super pretty with the lace detail on the collar! I know what you mean about worrying over your vintage clothes. As a busy mama to three little ones, I've found that for this season of my life, repro is much better for me than vintage ~ even though I adore my vintage, and I am sad that this is so. However, the stress free wearing of repro saves a lot of trouble for me too, so sometimes there are definitely bonuses to having a repro piece or two in your wardrobe! And this is such a lovely one on you! ❤

  xox,
  bonita of Lavender & Twill

  ReplyDelete
 8. Mulla on heikko kohta pallokuoseille! Ihana yksityiskohta tuo miehustan erikoinen leikkaus. Sanoisin että oli kyllä joka pennin arvoinen ostos! Väri ja malli sopivat sulle täydellisesti.

  ReplyDelete
 9. another awesome frock. You can't beat polka dots on blue. For fans of Rio Bravo, it was re-made in 1966 under the title El Dorado - again with John Wayne, but with Deano replaced by Robert Mitchum.

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...