Thursday, December 3, 2015

Wrapping presents


Tänä päivänä kävin etsimässä viimeiset joululahjat lopuille perheenjäsenille. Siskoille ja kummitytölle hankin lahjat eilen ja Artulle tilasin jo aikaisemmin. Toivottavasti Artun lahja ehtii tulla postissa ennen jouluaattoa! Se on niiiin hieno. Itselleni joululahjaksi tilasin tänään 1940-luvun laivastonsinisen mekon.

Kerrankin olin ajoissa jo miettinyt, mitä kenellekin hankin ja kysellyt mieltymyksiä, joten ei tarvitse stressata siitä enää. Joensuuhun on tullut askarteluliike Sinooperi, josta sai mielettömän hienoja pakkauspapereita. Oli ihan pakko saada sanomalehti- ja postikorttikuvioista paperia! Vanha karttakin olisi ollut hieno, mutta en olisi varmaan raaskinut käyttää sitä paketointiin. Tietysti tarvitsi myös juuttinarua kääröjen ympärille. Tosi kivat tuli paketeista! 

(Translation: Today I bought the last Christmas presents to the rest of my family. Yesterday I bought gifts to my sisters and goddaughter, and few days ago I ordered a gift for Arttu via online. I hope his gift will arrive before Christmas eve! For myself I ordered a 1940s navy blue dress.

Finally I was an early bird thinking about what to buy for my family and asked what they would like or need. No stressing about that anymore. There's a new boutique selling crafting supplies here in Joensuu, and I found these awesome wrapping papers from there. I really had to get them in newspaper and post card prints! Old map would have been cool too, but I don't think I would have bear to use it for wrapping. And of course I needed some jute string around the presents. These packages are so cute!)

3 comments:

 1. Ihania lahjapapereita! Minä en kamalasti pidä moderneistä kiiltävistä ja kirkasvärisistä lahjapapereista joten useinmiten käärinkin itse lahjat vain ruskeaan voimapaperiin (joka tosin ei nykyään enää ole edes oikeaa voimapaperia vaan tavallista ohutta lahjapaperia ruskeasävyisenä). Tosin olen joskus vuosia sitten entisessä työpaikassa kerännyt sinne tulevien kollien väleistä pakkauspapereita (sellaisia ruskeita neliön muotoisia paperipaloja) joita on niin paljon vielä tallessa että olen vuosia käyttänyt niitä paketointiin aina kun mahdollista. Arkit vain ovat kovin pieniä joten eivät sovi suurille lahjoille.
  Kivaa kun nykyään saa myös vähän hillitympiä pakkaustarvikkeita eikä kaiken tarvitse olla niin uutta ja kiiltävää. Olen myös miettinyt vanhojen sanomalehtien käyttämistä paketointiin, mutta se on jäänyt toistaiseksi toteuttamatta. Karttapaperia en varmaan itsekään olisi raaskinut käyttää! Ehkä voit kehystää sitä seinälle :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miekään en välitä niistä uusista lahjapapereista, minusta tällaiset on paljon hienompia ja erikoisempia! Se karttapaperi oli kyllä hieno, se oli kokonainen kartta joten kehystäminen varmasti onnistuisi :D

   Delete
 2. They really are! Great find on the paper - and way to go on having so much of your Christmas shopping done already.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...