Sunday, December 13, 2015

Mondrian


Perjantaina kävin siskon ja ystävän kanssa Joensuun Kerubin salissa Scandinavian Music Groupin keikalla. Uusi levy "Baabel" on aivan loistava! Suurin osa soitetuista biiseistä oli juurikin uudelta levyltä, muutama aikaisemman tuotannon helmi ja kaikki lempparini kuultiin. Oli loistava keikka, vaikka eturivi ei ehkä ollut paras paikka tälle keikalle. Ei kuullut laulujen sanoja kovin hyvin. Mie oon aina pitänyt SMG:n musiikista, biiseihin on ollut helppo samaistua eri elämäntilanteissa (niin hyvissä kuin huonoissakin). Erityisesti biisit "Ei paniikkia" ja "Ylpeä sydän" ovat sellaisia.

(Translation: On Friday I went to listen a Finnish band Scandinavian Music Group with my sister and my friend. Their new album "Baabel" is magnificent! Most of the songs were from their new album, but luckily they also played all of my favorite songs from their previous albums. It was a fantastic gig but being right next to the stage wasn't the best choice. We couldn't hear the singing properly. I have always loved SMG's music, it is so easy to relate with the lyrics.)
 

Keikalle valitsin ylle 60-luvun tyylisen nahkaisen modmekon (en ole varma onko aitoa vintagea). Siitä tulee ihan mieleen Piet Mondrianin Kompositio-teokset! Tää on kyllä aivan ihana mekko. Pahoittelen kuvien laatua, luonnonvalon aikaan en ehtinyt kuvia ottaa, mutta eiköhän näistä selvän saa :)

(I wore this 60s style (not sure if vintage) leather mod dress. It reminds me of Piet Mondrian's Composition -paintings. I really like this dress. I am sorry about the quality of the pictures. I had no time to take these in day time.)
 5 comments:

 1. SMG on kyllä ihana! Samaistun itsekin helposti niiden biisien sanoituksiin. Omia lemppareita on Näin minä vihellän matkallani ja Huutelen pimeään :3 Tuo uuden levyn Suurin rakkaus on myös aika huikea, mutta vanhoja lemppareita on vaikea peitota :D

  Ps. Ihana toi kissaseuralainen sohvalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh se on kisun vakiopaikka :D
   Ite uudelta levyltä kuuntelen ihan repeatilla biisejä "Sido tiukempaan" ja "Frank & Claire". Mahtavia oli livenä :)

   Delete
 2. Oho, enpä äkkiseltään hoksannut mekkoa nahkaiseksi! Noita Mondrian-imitaatio vaatteita on tehty paljon, varsinkin kun sen villityksen aloitti jo YSL 60-luvulla :D Siksi sitä tyyliä on paljon just 60-luvun tyylisissä mod-mekoissa. En olekaan tutustunut vielä tähän uuteen SMG:n tuotantoon, vanhemmista kyllä diggailen kovastikin. "Säälittävä syksy" on yksi ikisuosikki.

  ReplyDelete
 3. Very, very cool look. You and 60s fashion go together like bread and butter. :)

  Joyful holiday season wishes!
  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 4. Very cute Sara, the '60s look suits you to a tee!
  x

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...