Monday, December 14, 2015

Bridal book


Tänään oli lyhyempi työpäivä, ja hammaslääkärissä käyntiä. Pyörähdin myös antikvariaatissa ostamassa kasan DVD:itä. Ylläni oli kaupungilla tällainen sihteerilook, punainen rusettipusero ja kotelomekko. 

Kotona pääsin avaamaan kahta postipakettia. Toisessa oli 50-luvun raidallinen kellohame ja toisessa Hopeapeilin arvonnasta voittamani kirja, Hurmaavat häät! Selailin sitä jo äsken päiväkahvilla ja kuvat olivat upeita! Oli kiva lukea käytännönkin asioista kun häitä alkaa suunnittelemaan. Niin paljon kaikkea, mitä kannattaisi muistaa ja ottaa huomioon! En ole menossa naimisiin ihan lähitulevaisuudessa, mutta hääkirjoja on tullut silti hamstrattua ja saatua lahjaksi siskolta jo monta vuotta... Se on unelma! Tämä kirja on varmasti täydellinen lisä muiden joukkoon, erityisesti siksi, koska haluan vintagehenkiset häät :)

(Translation: Today I had shorter day at work and an appointment to the dentist. I also visited antiquarian bookshop, and bought lots of second hand DVD's. I wore red blouse under that gray sheath dress, like a secretary. Heh.

At home I opened two post packages. I received a 1950s circle skirt I bought somewhat one week ago. Other package included a bridal book "Hurmaavat häät" which I won in Hopeapeili's giveaway! I checked it out already and pictures were so magnificent! I also liked to read about practical things that ones should remember when planning on a wedding. I am not getting married yet, not in near future anyways, but still I have hoarded and received many bridal books (as gifts from my sister).. Getting married is a big dream of mine. I bet this book will be a great addition to my bridal book collection, especially for the reason that this book tells you how to organize a vintage wedding, inspired by the past!:)


4 comments:

 1. Asusi on oikein kaunis. Se hääkirja osui sitten juuri oikealle ihmiselle, kun se voitto sinulle osui:)

  ReplyDelete
 2. Kiva että kirja on tullut uuteen kotiin. Tästähän voi häitä odotellessa poimia ideoita muihinkin juhliin - itselläkin häät on jo ns. hoidettu alta pois, niin pitää keksiä vaihtoehtoisia juhlia!

  ReplyDelete
 3. Kaunis asu! Vähän jouluinenkin :)

  ReplyDelete
 4. Congratulations on the win. That looks like an enchantingly lovely book!

  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...