Tuesday, December 8, 2015

August and September Instagram


Olin kokonaan unohtanut kuukausittaiset Instagram-postaukseni! :D Tässä siis kuvia Instagram-tililtäni elo- ja syyskuilta. Käyttäjänimeni Instagramissa on ladylikedelicacy, jos tahdotte seurata sitä kautta. 

Elokuussa sain uuden asunnon Artun naapurista, ja pidin läksiäiset vanhalla asunnolla hawaiji-teemalla. Elokuu oli tosi kiva, kun oli niin lämmintä! 

(translation: I had completely forgotten my monthly Instagram posts! :D  So here's IG pictures from August and September.. sorry! My nickname in Instagram is ladylikedelicacy, in case you want to follow me.

In August I got a new apartment and I organized "a farewell party" at my own old apartment. Theme was Hawaii! I liked August, it was so warm.)


Syyskuussa otin aika paljon IG-kuvia! Syyskuussa sain sisusteltua uutta ihanaa asuntoani ja kaverikseni kämppään otin pienen oranssin kissanpennun, Nelsonin. "Nepa" on jo kasvanut hurjaa vauhtia, mutta on edelleen miun oma vauva. 

(In September I obviously took lots of photos for Instagram! I started to decorate my new lovely apartment with vintage pieces and furnitures, and I also got myself an orange kitten, Nelson! My dear "Nepa" has grown so much already, but he is still me tiny baby.)6 comments:

 1. Huomasinpa tuosta tuon asekätkökuvan. Siellä mekin syksyllä käytiin. Sitä ihmettelin, kun on paikka jäänyt aika hunningolle, mutta olihan siinä pusikoituneessa polussa oma tunnelmansa kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihmettelin ihan samaa! Siellä pusikon keskellä, ei mikään helppo löytää

   Delete
 2. Kuinka raaskit laittaa vintagekantasta silityslaudan päälliseksi :D mulla menee niin nopeasti pinttyneen likaiseksi etten raaskisi ainakaan töihin laittaa vintagekangasta, kotona ehkä kun täällä tulee silitettyä niin harvoin, hyvä jos edes kerran kuussa.
  Nuo Arabian Bellis-kupit on upeita, mutta meikäläisen kahvijuomatavoille auttamattoman pieniä! Punavioletti asukokonaisuus hattuineen on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa, se oli valmis päällinen kun sen kirpparilta löysin. Muutoin siitä olisin kyllä tehnyt jotain ihan muuta :D Ei kyllä itsekään tule siliteltyä kuin todella harvoin vaatteita, kerran kuussa jos sitäkään :3

   Delete
  2. Ah no siinä tapauksessa :D

   Delete
 3. Your sweet kitty slays me with its adorableness. Awww! :)

  Big hugs & happy holiday season wishes,
  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...