Saturday, October 17, 2015

Purple and pink


Muutama viikko sitten saapui Etsy-ostokseni USA:sta, jossa oli ihana violetti 50-luvun kellohame. Samassa paketissa oli myös 60-luvun kävelypuku, mutta siitä toiste, en ole silittänyt sitä vielä. Niin no, onhan tämä hamekin vähän ryppyinen mutta se on käytön takia.. Olen pitänyt tätä hametta sen jälkeen paljon, mutta sain vasta nyt sen kuvattua. Tämä asu on toissapäivältä kun käytiin illalla kirkolla oopperaa kuuntelemassa. Aika pinkkiä ja kesäistä näin syksyksi, mutta mielestäni aika söpö kokonaisuus!
Puseron löysin kirpparilta. Olin piiiitkään etsinyt tuollaisen kauluksen omaavaa paitaa, ja sitten eksyin sellaiselle kirpputorille jossa käyn ehkä kerran pari vuodessa, koska se on niin piilossa, ettei sen olemassaoloa muista. Ja tiedättekö, löysin sieltä varmaan viisi tai kuusi tuollaista paitaa kerralla!! Hahaa.
Hiuksien kanssa meni taas tapellessa, mutta lopulta ne jotenkin sain kuosiin. Argh.

(Translation: Few weeks ago I received a package from the US, my Etsy purchase, which included this lovely 1950s novelty print circle skirt. In the package there was also a 1960s day suit but I will show it to you later, I haven't even ironed it yet. Well I know this skirt is wrinkled too but I have been wearing it - terribly lot! It is so pretty and has lovely colors. I don't know why I have not photographed it until now. This outfit was from the day before yesterday when we went to listen opera to a church. Perhaps too much pink and summery vibes to wear in Autumn, but never mind, it's cute. 
I found that pink blouse from the flea market I hardly ever visit. It was so funny, I'd been searching for months blouses with a collar like that, and then I suddenly found five or six blouses from that flea market I didn't even remember existing! Hahaa.
And it took too much time to do those victory rolls again, gosh I hate my hair right now.)

 
 Kiinnittäkää huomionne ihanaan kuosiin, älkää kamaliin kynsiin, pahoittelen :D
(See how pretty the print is! Please don't mind my nails... :D)5 comments:

 1. Terrifically pretty outfit! That skirt is such a stellar score.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 2. Tuo hameen kuosi, värit ja pituus ovat aivan ihania.

  ReplyDelete
 3. Voi kuinka herttainen asu, ja hameessa on tosiaan ihana kuosi <3
  Ehkä minun näytössä on vähän vikaa, mutta väristä on vaikea saada selvää, kun se näyttää minun näytölläni rusehtavalta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Violetti se on :) voi ehkä vähän kuva vääristää väriä, nyt ku sanoit nii alkaa minunkin silmissä näyttää ruskealta :D

   Delete
 4. Love the pretty colors of this outfit ~ that skirt is so gorgeous paired with that darling blouse. :) ❤

  xox,
  bonita of Lavender & Twill

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...