Monday, September 21, 2015

Nelson


Eilen koitti se kauan odotettu päivä. Kävin Artun kanssa hakemassa kissanpennun! Automatkalla maukui paljon ja jätti "haisevat yllätykset" kantolaukun pohjalle, mutta minulla tuli pari onnen kyyneltä kun olin niin iloinen - onhan Nelson ensimmäinen kisuni! Annettiin rauhassa tutkiskella uutta kotia ja se intoutui uteliaan tutkintaretken jälkeen jo hurjasti leikkimään ja kehräämään. Hiekkalaatikon käyttö sujuu täydellisesti, ja ruoka maistuu. Vauveli tuli nukkumaan viime yönä meidän keskelle ja yö meni suht rauhallisesti, mutta yritin kyllä saada sen ensin omaan koppaan nukkumaan. Olihan se kiva kuitenkin huomata, että viekku kisulle kelpasi näinkin nopeasti! Tänä aamuna leikittiin paljon kun töistä tulin, ja nyt pienoinen jo simahti. Saa nähdä, miten pitkään unta riittää ja taas leikitään!

(Translation: Yesterday was a big day for me. Arttu and I went to pick up my kitten! When driving home with this 3 months old kitten, which meowed a lot and left "a smelly surprise" on the transport bag, I teared a little from happiness - after all Nelson's my first cat ever! We let him explore his new home in peace and after checking out the place, he got excited about his new toys and purred a lot. He can use the litter box perfectly and luckily isn't that picky about food. Not yet anyways. Baby came to sleep right next to us last night and he stayed very calm, but I did try to get him to sleep in his own sleeping box. It was nice to see though that Nelson wasn't afraid to be near us! This morning we played a lot after I came back from work, and now he's asleep. We'll see how long he will be napping, and then we'll play again!)


Ja tässä bonuskuva;
Hellyin niin mahdottomasti kun Nelson ensimmäistä kertaa nukahti Artun kylkeen kiinni Mahdottoman suloinen tapaus. Ei ole ihan arkajalka.
(And here's a bonus picture;
I was so smitten about seeing how Nelson fell asleep right next to Arttu on his very first evening ♥ This kitty is such a sweetheart. Not afraid of us anymore.)14 comments:

 1. What a gorgeous kitten! Hope you have many hours of cuddles and playtime ahead of you! :)

  ReplyDelete
 2. Niiin söpö tuo viimeinen kuva <3 Meidän vanhempi kissa, jonka adoptoimme kolmen vuoden ikäisenä, pelkäsi monta päivää sohvan alla, kun taas vauvakissa ei ole siellä käynyt kertaakaan :D Nuo pennut on ihania, kun ovat niin uteliaita eikä säikkyjä. Onhan se kivaa sitten lopulta voittaa sen säikyn vanhemman luottamus, mutta on kyllä niin söpöä kun heti ekana päivänä tullaan viereen nukkumaan :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. On <3 Mie luulin, että pentu ois arastellut pitempään kuin vaikka vanhempi kissa, mutta uteliaisuus näemmä voittaa :)

   Delete
 3. Voi mikä pikkuinen söpöliini! ♥ Mustakin tulee parin viikon päästä kissanomistaja ensimmäistä kertaa, kun menemme hakemaan 6 kk ikäisen pienen miukunaattorin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooi :) Nämä otukset on kyllä päivän piristys, onnea sitten teidän yhteiselle taipaleelle ^^

   Delete
 4. Oih, ihana punainen pikkukisu <3

  ReplyDelete
 5. Tooooooo cute for words! Oh my gosh! What a darling, bold, awesome kitty. I'm so happy for you guys and wish you countless years of happiness together with sweet little Nelson.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 6. Congratulations on your new family member! I want a pet too but it seems like a big responsibility!!

  ReplyDelete
 7. I adore him. I'll be looking out for more pictures of his feline presence

  https://matchamilady.wordpress.com/

  ReplyDelete
 8. Awwww what a cute kitty! Congratulations!!!

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...