Saturday, September 5, 2015

Leopard dress and Francine


Tänään illalla menen poikaystäväni kanssa kuuntelemaan Francinen keikkaa. En ole Francinea niin aktiivisesti itse kuunnellut, mutta kivahan se on tsekata livenä. Ylleni laitan uuden leopardikuvioisen kellomekkoni, jonka löysin kirpputorilta. En tykkää tosin mekon yläosasta (aika mainstream), joten laitoin päälle samaa kuviota olevan edestä solmittavan kauluspaidan. Näin mekko on oikein söpö! Ja musta bolero tietysti. Ulos lähtiessä laitan ylleni mekkoon sopivan jakun, sillä syksy on saapunut ja ulkona on viileää.

(Translation: Today my boyfriend and I are going to listen a rock n' roll band Francine. I have not listened Francine so actively, but I bet it will be great to see live. I will be wearing this leopard print circle dress I found from the flea market. I didn't like the bodice of the dress (so mainstream), so I put on that blouse instead. It has the same print as the dress! I think the dress looks cute this way. And of course better with black bolero. When going out, I wear that black jacket with leopard print details, because Autumn has arrived and it is chilly outside.)


 

Ps: Is it better if these pictures are bigger than usual?

12 comments:

 1. Oo, vitsi miten ihana asu! Tykkään tuosta takista ihan hirmuisesti. Itse vähän pelkään kun on paljon leopardia, mutta tuollainen menisi helposti itsellekin :3 Jännä miten sulla on jo valmiina ollut ihan samaa kuviota tuo yläosa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon! Joo, vähän kyllä mietin kun tätä asukokonaisuutta loin, että meneekö mulla vähän yli, mutta kai se on "hiinä ja hiinä" :D Tai miten sen kukin sit määritteleekään :D Joo, oli yllätys että noin hyvin mätsää toi yläosa, liekö on pusero H&M niinkun alunperin mekkokin on.

   Delete
 2. Ihana asukokonaisuus, kaikki sopii niin hyvin yhteen ja tuo neulebolero oikein kruunaa tuon mekon. ^^

  ReplyDelete
 3. Upea asukokonaisuus! Myös uusi asuntosi näyttää upealle, viitaten edelliseen postaukseen. Haaveilen itsekin siitä, että pääsen sisustamaan oman asuntoni retrotyyliin sitten kun muutan omilleni. Yhdistellen vanhaan jotain uuttakin tietenkin - Ikea kun on niin mukavan edullinen ja sieltä löytyy KAIKKI mitä tarvitsee (ja myös mitä ei tarvitse...), eihän siitä pääse mihinkään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Liida! Ikeassa pitäisi itsekin pyörähtää vaikka olen enemmän 50-60-lukujen huonekalujen perään, sieltä löytää välillä kyllä juttuja mitä ei edes tiennyt tarvitsevansa ;)

   Delete
 4. Dress with that blouse looks so cool! You had a great idea to mix this two pieces.

  ReplyDelete
 5. What a pretty outfit ~ the co-ordination is really tops! I love the little jacket, the bolero and sweater clips. Such a cute look! ❤

  xox,
  bonita of Lavender & Twill

  ReplyDelete
 6. Fabulously chic outfit - I love how you injected even more glamour into it by doubling up on the dose of leopard print. Awesome styling!

  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...