Thursday, August 13, 2015

Apartment wishes


Sunnuntaina minulla on asuntonäyttö. Asunto kuulosti kaikin puolin melko täydelliseltä juuri minun tarpeisiini, ja toivon todella, että minut valitaan uudeksi vuokralaiseksi! Pitäkäähän peukkuja :D Ja on hyvänkokoinenkin, 35 neliöinen yksiö ja samalla alueella millä poikaystävänikin asuu! Plussaa on, että eläimiä saa olla. Otanhan minä kissan ensi kuussa. Eläinystävällisiä asuntoja on niin kumman vaikeaa löytää...

Olen alkanut myymään tavaramäärääni, mutta minulla on se vika, että ostan tilalle vaan uutta. Myyn sillä periaatteella varmaan alitajuisesti, että saan parempaa tilalle. Se helpottaa ainakin sitä luopumisen tuskaa. Se ei vain auta tähän tavaran paljouteen. Sentään 40-luvun ruokapöydästä pystyn luopumaan, sillä se ei enää ole sitä, mitä sisustukselta haluan. Uutta en ole ostamassa ainakaan ihan heti.

(Translation: On sunday I am going to check out one apartment. It seems to be just what I've been looking for, and I really wish I will become its new tenant. Fingers crossed! It has a good size, 35m2 and my boyfriend lives in the neighbourhood. The best thing still is, that it allows pets. I will take a cat in september after all. It is so difficult to find apartments which allows animals..

I have started to sell some of my stuff so that I can fit my possessions into a new smaller apartment, but I am the kind of person who just still keeps buying. I sell like thinking that I will get a better item instead of this bad one. It doesn't really help the situation, because I really have too much stuff and I should get rid of the most. At least I am selling my 1940s dining table, because it isn't what I want. I am not buying a new table yet.)


7 comments:

 1. Itse haluaisin muuttaa isompaan asuntoon, käy tämä 38 neliön yksiö ahtaaksi (vaatehuone ja amme, niin asuintilaa ei ihan ruhtinaallisesti ole) kahdelle ihmiselle. Ei mahdu sisustamaan, sohvaakaan ei ole vaan vieraat istuu sängyllä ja sänkykin pitäisi laittaa vaihtoon, kun patjat on mennyt huonoksi :D Kalliiksi kävisi muuttaminen, varsinkin kun tämä asunto on itsessään tosi hyvällä paikalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, 38 neliötä kahdelle on aika vähän :D Ehkä sitten kun miehen kanssa yhteen muutan joskus hamassa tulevaisuudessa niin sitten isompaa kämppää. Nyt kun kuitenkin yksin muutan väliaikaisesti niin 35 neliötä on okei :)

   Delete
 2. Goodness, is it ever!!! Don't landlords realize that they could attract so many more people if they allowed people to have pets? It just seems like a basic human right to me to be allowed to have at least one animal in your life regardless of if you rent or not.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
  Replies
  1. I agree completely! They just think that pets - especially cats - will ruin the apartment by peeing all over and scratching walls. All cats are not Tasmanian devils

   Delete
 3. 40-luvun ruokapöytä kuulostaa aika ihanalta! o__o

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kiva, mutta turhan jyhkeä vaan omaan makuun kun kaipaa kepeämpää :) Eikä mahdu tulevaan yksiöön :D

   Delete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...