Monday, July 6, 2015

Date night hair-do


Tämän illan suunnitelmanamme on kauan odottamani Minions -elokuva 2D:na ja sen jälkeen hyvää ruokaa. Illaksi kokeilin uutta kampausta, johon sain inspiraation 60-luvusta. Tupeeraus on paljon isompi, mitä näissä kuvissa näyttää. Tarvitsen ehkä enemmän hiuksia täydelliseen lookiin, mutta punainen rusetti takana on kirsikkana kakun päällä.

(Translation: This evening's plans are Minions -movie in 2D which I have waited for a year, and after that we have a nice meal. For this evening I tried out a new hairdo, inspired by the 60s. Beehive is a lot bigger than shown in these pictures. I may need more hair for a perfect 60s look, but that red bow on the back is like a cherry on top of a cake.)


5 comments:

 1. Kauniisti laitettu hiukset, sopivan tyylikäs :)
  Nyt on pakko kysyä että onko mekko ihan vintagea vai H&M:ltä? Näyttää meinaan hyvin samanlaiselta nuo "hihat" kuin minun ihanassa petroolikynämekossa. Olisin mielelläni hommannut sen punaisenakin, on sen verran mukava vaate. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) En oikeastaa tiedä, reproa tuo on, mutta siitä on selvästi otettu vuoritus pois, eikä ole mitään lappuja säilynyt. Kirpparilta nimittäin löytynyt kun en uutena osta vaatteita koskaan :)

   Delete
 2. I really, really like this hairstyle on you. It's sweet and youthful, while elegant at the same time.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...