Thursday, June 11, 2015

Outfit from yesterday and plans for this month


Läppärini alkaa vedellä viimeisiään. Yritän tässä epätoivoisesti kirjoittaa postausta, vaikka selaimen käyttö on hyvin, hyvin hidasta. Jumii, kaatuilee, käynnistää koneen uudestaan. En millään jaksaisi aloittaa sitä tietokoneen ostamisrumbaa (näin kivasti rahattomana varsinkaan). En haluaisi mitään huonoa konetta ostaa joka alkaa kettuilla heti. Noh, jos tämä kone ei anna kohta enää postauksia kirjoittaa, niitä tulee sitten vähän väljempään tahtiin taas. Kokonaan en siis jätä postailua, saan varmasti lainata kavereiden koneita tähän hommaan siihen asti kun sen uuden joskus hankin.

Eilisen asua tässä. Kukallinen pusero on vintagea, hame kirppislöytö. Tosiaan, pääsen muuten vihdoinkin kesäkuun lopulla Tampereen Suvi-vintageen! Tätä olen odottanut. Otimme hotellihuoneen ja kierrellään tapahtuma-aluetta ja ehkä ostoksiakin tehdään. Olen hei myös mukana vintagemuotinäytöksessä, jonka teemana on 40-50-lukujen Suomi-filmit. Jos minut bongaa, saa tulla moikkaamaan!

(Translation: My laptop is dying. I am desperately trying to write this post, but using the internet is so, so slow. My laptop is lagging, crashing and restarting. I don't have any interest to start lookin for a new laptop (after all I am unembloyed and moneyless). Well, if this laptop stops working, I am sure I can borrow my friends' laptops to write posts until I buy a new one.

Here's outfit from yesterday. Floral blouse is vintage, pencil skirt is thrifted. By the way, I will be attending this summer's vintage fair Suvi-Vintage in Tampere. My first time, I am happily waiting for it! We booked a hotelroom and I hope I'll find some vintage goodies to bring home with me. I will also be modelling in vintage fashionshow on saturday!)


7 comments:

 1. Such a pretty outfit, you look so pretty!

  ReplyDelete
 2. Wonderful outfit! I'm sorry to hear about your laptop. They become, I find, like treasured friends to us and it's always hard to see them suffer towards the end. Hopefully you can get a bit more life out of your current one (fingers crossed).

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 3. Todella sievä asu, tuo paita on ihana <3
  Läppäristä sen verran, että kannattaa koittaa puhdistaa se paineilmalla ja sitten eheyttää tai vaikka ihan formatoida kokonaan ja asentaa käyttis uudestaan, jolloin sille saa vielä käyttöikää lisää. Toki kaikki tärkeä kannattaa ennen sitä siirtää ulkoiselle kovalevylle talteen, ettei sitten vituta kun huomaa, että kaikki katosi kankkulan kaivoon. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Paineilmalla se onkin puhdistettu, se ei auttanut. En nyt muista mikä koneessa se vika oli kun poikaystävä sitä katsoi ja jotain asensi uudestaan, kuulemma formatoinnista ei välttämättä ole hyötyä. Kai pitäisi ne tiedostot turvaan saada, en ole saanut aikaiseksi ostaa ulkoistakaan.

   Delete
 4. Mahtavaa että pääset tulemaan! Tervetuloa Tampereelle :D ja mukava nähdä myös.

  ReplyDelete
 5. I adore this outfit on you! The print of the blue flowers on your blouse is so pretty with the bow, and the suspenders on your pencil skirt are really cute. I can't wear suspenders myself, but this outfit is awesome on you. ❤

  xox,
  bonita of Lavender & Twill

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...