Wednesday, June 24, 2015

Outfit from last week


Oon käyttänyt tätä ihanaa vyötärölle ulottuvaa 50s jakkua todella paljon sen ostamisen jälkeen. Se on juuri sopivan pituinen, istuu paremmin kuin muut lyhyemmät jakkuni ja on niin elegantti! Jos Tampereelle luvataan sadetta lauantaille, niin taidan jättää kesämekon kaappiin ja luoda asun tämän jakun ympärille. Toinen vaihtoehto on 40-luvun jakkupukuni. Vähän hermostuttaa sade muotinäytöksen kannalta. Hiukset ovat sitä laatua itselläni, että latistuvat hetkessä.

Tämä kesän alku on ollut oikeasti ihan kamala. Sateinen, kolea. On ollut vaan pari kunnon aurinkoista päivää kesäkuussa täällä Pohjois-Karjalassa. Toivon mukaan asia muuttuisi heinäkuussa. Ei tuo sade inspaa ollenkaan, ja olisin toivonut, että saisin kesämekkoja enemmän käyttöön..

Tässä on enää muutama päivä jäljellä. Kun Tampereelta tulen sunnuntaina, asun yksin tässä asunnossa. Minua jännittää aika paljon, koska yksin en ole koskaan asunut. Sisustusjuttuja tiedossa varmasti :D

(Translation: I've been wearing this 50s cropped jacket a lot since I bought it few weeks ago. It is just the right length, great fit and so elegant! If it rains in Tampere on saturday, I think I'll leave summer dresses home and create an outfit around this jacket. I've also been thinkin about my 40s suit, which would look great too. I am a bit nervous of the vintage fashion show. My hair straightens immediately if it's not sunny.. 

This June has been awful. Rainy, chilly. There's been only two decently sunny and warm days here in Northern Karelia. I hope the weather will change in July. This shitty rainy weather does not inspire me at all. I want to wear floral dresses!

Only few days left and I live on my own. I am very excited yet scared, after all I have always had flatmates. I think I'll write about decorating this apartment in my blog too.)


3 comments:

 1. Splendidly chic outfit! I love your elegant brooch.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 2. Looking very professional

  https://matchamilady.wordpress.com/

  ReplyDelete
 3. Love the cropped jacket; the fabric is so nice ~ the muted dove grey is lovely, and the style is so perfect. :)

  xox,
  bonita of Lavender & Twill

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...