Sunday, May 10, 2015

Friday night look


Perjantai-iltana kävin siskon kanssa tunnin pituista keikkaa kuuntelemassa. Yhtyeen laulajattaret lauloivat 50-60-lukujen iskelmiä, enimmäkseen taisi olla Pirkko Mannolaa ja Laila Kinnusta. Tietenkin keikalle laitoin 50-luvun henkisen kellohameen, jonka ostin aikoinaan Etsystä. Tämä hame oli kyllä aika huono valinta kun piti pyörällä ajaa... Muhkea Vivien of Hollowayn alushame, joka piti kellohelman alle laittaa, jäi koko ajan pinnojen väliin! Jouduinpa sitten kävelemään ja pilasin tämän hetken parhaat kenkäni. No, keikka oli kuitenkin ihan okei, ei tosin kaiken tuon arvoista.

(Translation: On friday night my sister and I went to see a gig. Singers of the group sang Finnish schlager music from the 50s and 60s, mostly songs by Pirkko Mannola and Laila Kinnunen. "Surprisingly" I wore 1950s inspired full circle skirt, which I bought ages ago from Etsy. This skirt was not a good choice, because while riding my bike the huge Vivien of Holloway petticoat got stuck all the time to the wheels. I had to walk and it ruined my favourite shoes.. At least the gig was okay, but it was just not worth all of that.)


5 comments:

 1. Uaah, harmi että hame kärsi kovia. Itse kun ajan jopolla pyörällä tyllien kanssa (minullakin on VOH:in/Samsin tyllihameita), niin siinä ei jää tyllit onneksi minnekään väliin. On rattaat sopivan alhaalla ja samoin se välissä oleva tanko :) Siinä sitten oranssilla jopollani viipetän tyllit viuhuen kaupungilla ihmisten ihmetykseksi.
  Mutta pitipä sanoman, että ihana asukokonaisuus ja tylli kohottaa oikein upeasti hametta :) Omat ei tunnu ihan niin tuuheilta tai sitten johtuu siitä, että käytän niitä VOH:in mekkojen kanssa, jotka on niin raskasta kangasta, etteivät pysy samalla tavalla koholla kuin kevyemmät... kuka tietää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, pitäisi itsellä kyllä olla takarenkaassa sellanen suoja hameita varten mitä joissain naisten pyöriessä välillä näkyy :3 mulla on itselläni vanha Jupiter, sellanen jopon kilpailija ollu aikoinaan :D
   Toi hame tosiaan on hyvin kevyttä kangasta, ett ei paina tylliäkää pahasti. Ainut vaan että tykkää tehdä marilynit pienestäkin tuulahduksesta :D

   Delete
 2. Really, really pretty outfit! I love the length, fullness and design of that skirt (dress?). You look fantastic, dear gal!

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 3. Gorgeous print on that skirt, and it's the perfect length on you. I hope you enjoyed the gig! x

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...