Tuesday, April 14, 2015

Outfit of the day and feelings lately


Ulkona kelit ovat koleat ja sateiset.. Masentavaa! Ei siis ole vielä aika kaivaa kesämekkoja esille. Toivottavasti vappuna viimeistään. Tänään ylläni on vintagea, söpö kukkaisneule ja cigarette pöksyt. Housut on Facebookin vintagekirppikseltä ja neule on löytö viime vuodelta. Vähän aikaa sitten nämä housut eivät enää mahtuneet minulle vyötäröltä, mutta nyt ne menee taas helpommin kiinni onneksi. Nää on kuitenkin luottohousut vintageasuihin!

(Translation: The weather outside.. is horribly chilly and rainy. So depressing, it is yet not time to try on summery dresses. I hope I can wear one at May day. Today I am wearing vintage, flowery sweater and cigarette pants. Few months ago these pants didn't even fit me from the waist, but I am glad they do now. These are after all my favourite vintage pants.)


Vielä voinen sanoa, että olen voinut nyt hieman paremmin henkisellä tasolla. Nyt jatkossa en aio enää liikaa kertoa henkilökohtaisista asioistani julkisesti, kuten ennen purin kaiken ulos. Pyrin nyt keskittymään blogissani enemmän positiivisiin puoliin elämässäni, sillä en halua, että blogini on lukijasta liian masentava. 

Sellaisia kivoja uutisia, että olen etsimässä itselleni uutta asuntoa, ja muutan nyt ensimmäistä kertaa koskaan YKSIN. Minua jännittää ihan hirveesti ajatus asua ilman kämppiksiä tai avopuolisoa saman katon alla, toivottavasti sopivan yksiön itselleni vielä löydän piakkoin. Olenhan kuitenkin jo 23 vuotias, joten eiköhän se ole aikakin jo asua kokonaan omillaan. Sisustamista suunnittelen jo nyt, vaikkei ole edes kämppää tiedossa.

 (I have been feeling better lately, a bit happier than usual. Still, from now on I am not going to share in my blog anything too personal and negative information about how I am feeling, like usually I shared everything in here. I will try to concentrate on positive side of my life here, because I don't want my readers to think that my blog is too depressing.

I have some great news: I am searching for my own apartment, where I will move alone, for the very first time. I am so excited to live without any flatmates or boyfriend under the same roof. After all, I am already 23 years old, I think it is time for me to live on my own. I hope I will find some small flat soon enough. I can't wait to decorate it!)


6 comments:

 1. Todella suloinen tukka sulla tässä postauksessa! :3

  ReplyDelete
 2. I wish I had the finances to move out on my own and I'm way older :P good luck

  ReplyDelete
 3. I can't say I have ever lived alone. I did think about it when I was younger, but never did it. I think it's a good thing to try out. I don't think your blog is depressing, or I wouldn't read it!

  ReplyDelete
 4. How wonderfully exciting! I loved living on my own (I'm very independent by nature) and am grateful for the fact that I got to for a while before marrying quite young (by modern standards). Happy moving!

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 5. Multa ei kaapista juurikaan housuja löydy, mutta nyt alkoi mieli tehdä cigarette housuja kun näin nämä kuvat. Aika söötti kokonaisuus.

  Ja onnea asunnon etsintään. Minä olin jo 26 ellen peräti 27 kun ensimmäisen kerran muutin aivan yksinäni asumaan. Sitä ennen olin asunut vain kämppisten, veljeni ja poikaystävän kanssa. Mutta se tunne sitten siihen ihan omaan muuttaessa oli kyllä aika huikea. Ei tarvinnut miettiä ketään muuta kuin itseä. Se oli kivaa.

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...