Saturday, October 4, 2014

Red hair and red shoes


Värjäsin muuten hiukseni jälleen punaiseksi. Ne ovat nyt entistäkin leiskuvamman punaiset ja pidän näistä kovasti! Löysin kirpputorilta myös hiuksiini mätsäävät ihanat punaiset korkkarit! Eilen tuli tanssittua nämä jalassa, ei ehkä ihan yökerhokengät kun nyt jalkapohjat ovat ihan hajalla mikä on erikoista, sillä yleensä ei tunnu missään.

Tänään kuitenkin uudestaan tanssimaan, sillä Kerubissa soittaa tänään mahtava Juju! Yay!

(Translation: I dyed my hair red again. The colour is even more intense than before. I found those red high heels from a thrift store, they match my hair! Last night I went dancing and put these on, and now my feet are exhausted. Usually I don't feel a thing after dancing while wearing high heels. Maybe these are not the best choice for a nightclub..

This evening I'll go dancing again, because awesome "Juju" is performing today in Kerubi! Yay!)


3 comments:

  1. Ihanat hiukset ja oikeat aarteet olet kirpparilta löytänyt :) Minäkin kyttään kenkiä kirpparilta, mutta yleensä ovat huonossa kunnossa jos ovat kokoani. Jotenkin nämä omat paikalliset kirpparit eivät ole mitään erityisen laadukkaita paikkoja :D

    ReplyDelete
  2. You are absolutely gorgeous! I'm in love with the vintage style inspirations. Your fiery red hair for this season is just perfect. I love how it contrasts with your eyes well. Lastly, those pumps are just to die for. Thank you so much for sharing the lovely pictures! Wishing you all the best!

    Sadie Montgomery @ Hoshalls Folsom

    ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...