Monday, August 11, 2014

Figurehugging.


En ole ehtinyt juuri päivitellä töiden takia.
Viikonloppuna vietettiin isosiskon synttäreitä ja tässä on asuni, jonka valitsin lauantaiksi. Kynähame ja ihana uusi 50s henkinen paita. Tämä tyyli ei ehkä ole ihan niin minua täysin, mutta välillä on ihana pukea ylle jotain vartaloamyötäilevää ja modernimpaa 50-luvun twistillä. Kengät ostin kaverilta, ja ne ovat yllättävän hyvät jalassa vaikka ovatkin niin korkeat.
Lähden viikonlopuksi Tuukan luokse, hermolomalle pois Joensuusta. Alkaa tämä kaupunki vähän kyllästyttämään jo, enkä usko, että asun enää ensi vuoden puolella täällä. Saa nähdä, mihin kaupunkiin elämä minut vielä vie! Kameran kuitenkin otan viikonlopuksi mukaan:)

(Translation: Sorry for being so quiet. I have had so much work to do.
In the weekend we celebrated my sister's birthday, and this is what I chose to wear on saturday. Pencil skirt and a lovely 1950s inspired top. This style is not so me, but I love to wear something figurehugging and modern (with 50s vibe of course) occasionally. Those shoes are very comfortable even though they are quite high.
I will travel to visit Tuukka in the weekend. I can't wait to get a little vacation from Joensuu. I think I have had enough of this city, and I don't believe I will live here next year anymore. We'll see, what will be my next city to live!:)


3 comments:

 1. Onko tuo siis hame ja paita? Minä katsoin, että kynämekko, mutta joka tapauksessa ihana! Tuo olisi ihan minun tyyliäni, olen niin pikkumustien asujen perään ^.^ Mutta välillä on hyvä poiketa tyylistä.
  Nuo kengät on upeat myös, hyvä että ovat hyvät jalassa. Joskus nuo megakorkeat korotkin yllättää mukavuudellaan, vaikka yleensähän se riippuu missä kulmassa jalka on, onko päkiän alla pehmustetta/platformia minkä verran. Mutta pitäähän niiden kestää myös napakasti jalassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kynähame ja paita :) Näyttää kyllä vähän mekolta, tuollainen olisi mekkona todella unelma!

   Delete
 2. sometimes a more modern look totally rocks, especially in the summer heat modern pieces are a little bit more comfortable.

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...