Thursday, July 3, 2014

New shorter haircut!


Tuli tehtyä hetken mielijohteesta jotain hivenen radikaalia hiuksille. Olin niin kyllästynyt kauheaan juurikasvuun ja katkeileviin, ohuisiin hiuksiin, että kävin ostamassa hiusvärin ja käskin isosiskon värjätä. Ei ole Laura pahemmin hiuksia ikinä edes värjäillyt, mutta onnistui kyllä tosi hyvin! Sen jälkeen tuli hassunhauska idea, että leikataanpa hiuksista huonot latvat pois. Hiuksia lähti aika monta senttiä pois, ja loppujen lopuksi ne ovatkin nyt polkkamittaiset. Ei ihan tarkoitus ollut, mutta kelpaa minulle oikein hyvin ja sopii myös!

(Translation: I did something radical to my hair without thinking. I was so bored with my old thin hair, with awful hair colour, that I went to buy a hair dye and just asked my sister to dye it to red. This was Laura's first time ever to dye anyone's hair, but I think she made a great job! Then we got this crazy idea to cut some of my hair which were in bad condition. She cut a lot more than I asked, and now my hair is shorter than ever. I think it's fine enough and looks great!)


4 comments:

 1. It looks spectacular!!! I love this cut and colour on you. It's very sophisticated, flattering and beautiful - plus, I bet it will be nice and breezy during these sweltering summer months.

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 2. Uusi tukkatyyli sopii siulle täydellisesti! Hiukset näyttää hyväkuntoisilta, paksuilta ja virkistäviltä :) Ja värikin on aivan ihana. Itsekin ostin eilen väripurkin, että pääsee juurikasvusta eroon mutta saa nähdä mikä on lopputulos kun olisi tarkoitus olla sotkematta erivärisiä latvoja (ei niin että yksi purkki latvoihin riittäisi muutenkaan). ^^

  ReplyDelete
 3. Very sophisticated, a great look for you

  ReplyDelete
 4. It looks just beautiful! I love it!

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...