Saturday, May 24, 2014

SEWING : school projects.


Koulu loppuu kokonaan keskiviikkona, olen aika vaiheessa vielä takkikurssin kanssa. Takista puuttuu vielä hihat ja vuori, ja portfoliotakin pitäisi tehdä. Kynämekosta puuttuu vetoketju (se on onneksi nopea hoitaa pois alta), mutta portfoliotakaan en ole siitä vielä tehnyt.

Tykkään kuitenkin tosi paljon tuosta mekosta. Olisin halunnut siihenkin leopardikuosia pinkin sijaan, mutta ei löytynyt puuvillaista. Takissa on leopardikuosinen kaulus ja muutoin se on mustan sijaan tummansininen. Olin ostavinani mustaa kangasta, mutta luonnonvalossa paljastuikin, ettei se ollut mustaa nähnytkään... Vähän ärsytti, mutta asialle nyt ei voi enää mitään. 

(Translation: My school will end on wednesday, and I still haven't finished two courses. My coat is missing sleeves and lining and I should start working on portfolio. Black wiggle dress doesn't have a zipper yet, but luckily it won't take much time.

I really like that dress I sewed. I would have wanted some leopard instead of light pink, but didn't find any leopard printed cotton. The coat has a leopard collar, and it's dark blue instead of black. I thought I bought black wool fabric, but I found out later that it was blue, unfortunately. I was quite pissed off but what can you do, it's summer so fabric selling shops won't have wool in their store anymore.)


1 comment:

  1. This dress looks really good. And I'm very curious to see a coat, when it is finished.

    ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...