Saturday, May 24, 2014

Black tights, see you in autumn!


Musta ei tosiaan ole hyvä valinta kesän ensihelteille. Tämä asu on toissapäivältä ja oli muuten tukalat oltavat sukkahousuissa ja kokomustassa. Tämän viikon ollaan saatu nauttia 30 asteen helteestä. On tullut istuttua ulkona ja syötyä jäätelöä ja juotua kylmää olutta. Kelpaa! Tänään jätän ennen ulos lähtöä vihdoinkin ne tukalat mustat sukkahousuni laatikon pohjalle ja hipsin taas katsomaan Suomen peliä. Kesä tuli vihdoinkin - rytinällä!

(Translation: Black is definitely not a very good choice for summer heat. This outfit is from thursday and I thought I was gonna die in black outfit. It has been +30 degrees outside. I have been sitting a lot outside enjoying come ice cream and cold beer. Today I'm gonna say bye bye to my black 40 denier tights, and then I'm off to watch some ice hockey. Summer is here in Finland finally!)


3 comments:

 1. Aivan ihana, mutta varmasti kuuma asu myös tässä kirjaimellisessa merkityksessä :) Onko tuo mekko vai paita ja hame? Joka tapauksessa tosi kaunis ja hyvin istuva.
  Minäkin jätin sukkahousut jo pois, vaikka jalat ei ehkä ihan esittelykunnossa olekaan: mustelmilla kiitos tunariuteni ja kuivatkin taitavat olla, koska havahduin rasvaamaan vähän liian myöhään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Paita ja hame, mielestäni menee kyllä ihan mekostakin, niin hyvin sointuu yhteen :)

   Delete
 2. yes, welcome summer, goodbye tights .... but they really look good with this dress. :)

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...