Wednesday, April 2, 2014

Summer, I am ready!


En ole aiempina kesinä paljoa uinut järvivedessä, tai istunut juuri ollenkaan rannalla auringonpaisteessa (paitsi pussikaljalla). Ensi kesänä - mikäli sää sallii - aion viettää paljon aikaa hietikolla ja UIDA. Viime kesänä uin vain yhden ainoan kerran järvessä ja siitä sain kolmen viikon flunssan riesakseni. Nyt kun sain uuden uima-asun, niin täytyyhän se ottaa käyttöönkin! Niiiin ihanat, merimieshenkiset pin up-bikinit. KESÄ TULE JO!

(Translation: I haven't been swimming in the lake for these past few years or even sat in the beach reading magazines and such (at least without any booze....). I promise to myself that next summer I am going to change my ways and sit in the beach a lot and swim as much as I can. Last summer I swam only once and got a cold for three weeks.. I got new swimwear finally, so I got to wear them too! These are awesome, so cute sailor pin up -bikinis! Summer, arrive already!)

12 comments:

 1. I am the first to comment! Heh heh, hi!
  I love that vintage swimming look- those pants/shorts are ship-shape! Ahoy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Big helloo to you and hugss! and thank you dear !:)

   Delete
 2. Those sunglasses!!! ♥ ♥ ♥ :)

  I'm super ready for it as well. My sundresses are all but throwing themselves at me to be worn (sans opaque tights and heavy cardigans) again!

  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 3. Ooh, nuo bikinit on aivan ihanat <3 Miekin oon kytänny niitä jostain Ebaysta, mutta en ole uskaltanut tilata, kun ei tiedä sopiiko päälle yläosa :) takamusta löytyy, mutta rintamusta ei niinkään, mutt aivan ihanat. Asun järvien keskellä, joten täällä tulee aina puljattua vähän väliä, joskus joka päivä jos sää sallii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miulla sama homma kropan suhteen, riskillä tilasin nuokin, ja alaosa oliki sit vähä liian pieni mut kyl ne päälle sai ujutettuu eikä pahalta näytä :D

   Delete
 4. Mistä noi lasit on? Sydänrillit on kuumotellut alkutalvesta asti hankintalistallani, ei oo vaan törmänny niihin missään.

  Ihana asu. Tekisi mieli lähteä rannalle, vaikka ulkona sataa vettä ja lämpötila on ihan just taas miinuksella :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole varma mistä nuo lasit on alunperin, isosisko toi Helsingin reissulta nimittäin :) Niinpä, kesä sais jo tulla!

   Delete
 5. Aivan mielettömän ihanat bikinit, mistä tollaisia mahtaa saada?? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ebaysta nuo on jostai ongittu, en muista tähän hätää myyjää :)

   Delete
 6. Aika ihanat uikkarit ja sydän-arskat! Mutta eihän noissa tarvitse välttämättä _uida_ kun voi vain elegantisti loikoilla aurinkotuolissa varjon alla ja nautiskella pina coladaa :D

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...