Thursday, March 20, 2014

Finally I have a new petticoat.


Kaikki alushameeni olivat olleet jo aika huonossa kunnossa.. Ne olivat kaikki menettäneet muhkeutensa, ja niitä joutui laittamaan päällekäin (Vivien of Hollowayn alushame sentään on pysynyt ihan ok kuosissa, se tosin ei käy kaikkien hameiden alle tietenkään). Tilasinpa siis Ebaysta itselleni uuden alushameen, ja tämä tylliunelma on täydellinen! Yritän jatkossa ottaa huomioon säilytyksen, enkä todellakaan pilaa tätäkin roikottamalla sitä hengarissa.

Siispä sinistä tähän päivään, koska ulkona on niin harmaata ja pilvistä. Ja kampaukseni lässähti päivän mittaan.. hups.

(Translation: All my petticoats were in a very bad shape. They have lost their puffiness and I had to wear them one on the other (Vivien of Holloway's petticoat is still in good shape luckily, but it doesn't go with most of my circle skirts). So, I ordered this new petticoat via Ebay, and it is perfection and so puffy! YAY!! I try to keep it in good shape and I won't keep it on a hanger.

So, blue dress for this day, as it's very grey and cloudy outside. And yes, my hair-do looks awful.)6 comments:

 1. Kaunis hame ja asukokonaisuuskin. Miten tyllihametta pitäisi säilyttää, ettei se lössähä heti pilalle? Olen itsekin miettinyt, että miten niille saisi enemmän käyttöikää. Itse omistan yhen pitkän (liian pitkän) Hell Bunnyn hameen ja sitten jonkin toisen, jossa on karheeta tylliä ja organzaa. se säilyttänee muotonsa vähän paremmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse säilytän vaatekaapin hyllyllä, ainakaan hengarissa en enää säilytä kun siinä ne lössähtävät ainakin nopeammin. :/

   Delete
 2. so beautiful Sara! I love the shape a petticoat gives, your blue dress is stunning on you!

  Emma x

  ReplyDelete
 3. Really terrific outfit! I love the proportions (and colours) of everything!

  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...