Saturday, February 22, 2014

Soon I have my own home.


Katson mielelläni jääkiekon arvokisoja. Nyt kun on käynnissä talviolympialaiset Sotshissa ja Suomi pelasi eilen Ruotsia vastaan häviten kylläkin, puin ylleni Suomen värit ennen baariin lähtöä. Tänään olisi tiedossa pronssiottelu, jonka aion ehdottomasti katsoa ja kannustaa leijonia!

.. Ja tiedättekö muuten mitä? Muutan ystäväni kanssa kimppakämppään viikon päästä lauantaina! Asunto on osa epävirallista paritaloa, ja se on sisäpuolelta niin meidän näköinen. En malta millään odottaa, että päästään sisustelemaan ja järjestämään tupareita! Ja mikä parasta; siellä on astianpesukone!! Luksusta :D Olen tällä hetkellä onnellinen. Tämä viikko on ollu nimittäin todella rankka, takapakkia on tullut liikaakin ja en ole voinut henkisesti hyvin, mutta eiköhän kaikki parane tästä nyt eteenpäin.

(Translation: I love to watch ice hockey! Now when there's Sochi olympics and Finland played hockey against Sweden yesterday (we lost, sadly), I wore colours of the Finnish flag before heading to the bar. Today our Finnish lions are fighting for the bronze, I am definitely going to watch it and cheer our team!

And you know what? Me and me friend are moving into a new single apartment next saturday! Our flat is a part of an unofficial dublex house, and it looks so "us" inside. I can't wait to decorate it and organize a house-warming party! And the best thing is; we now have a dish washer!! Luxurious :D I am so happy. My week have been a rough one, so much things going on, not necessarily good ones, and I have felt bad, but I believe this new start will make everything better.)

Rakastan uutta laukkuani! Se on niin erikoinen. Harmi vaan, että kannan mukanani aina niin paljon tavaraa, että tuohon ei mahdu juuri mitään.
(I love my new purse! It is so extraordinary. Too bad I carry so much stuff with me all the time and this purse is too small for my things.)


5 comments:

 1. Sara, you look gorgeous as always! Wishing you every happiness in your new home, P xx

  ReplyDelete
 2. When things looks bad and your head feels heavy, that's when it's time to focus on the good things in life. Like you're moving! Sounds awesome! Hugs!

  ReplyDelete
 3. Good luck with the new place :) sounds really nice, and I also like your outfit btw, blue suits you I think!

  ReplyDelete
 4. Congratulations!
  And I know what you mean with this dish washer. It is my favorite kitchen equipment :)

  ReplyDelete
 5. That's awesome, honey, congratulations!!! I've lived in a few abodes that lacked a dishwasher, too, and can completely relate to your enthusiasm about that point!

  Best of luck with the move!
  ♥ Jessica

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...