Tuesday, April 2, 2013

Lady and the morning light.


Sain roudattua tavaraa Nurmeksesta tänne Joensuuhun, kaikki ihanat posliininukkeni ovat nyt saman katon alla ja myös muut pienet posliiniesineet. Nappasin mukaani myös yhden soman kahviastiaston.. ja leivosvadin.. Khehhe. Tiedän, ettei meillä ole enää kohta tilaa kaikelle tavaralle ja Joonas saa päänsäryn tämän keräämiseni takia, mutta uskon, ett meillä vielä jossain vaiheessa on isompi asunto :D Ja koska autoin äitiäni hänen bloginsa teossa, sain palkaksi todella kauniin (ja painavan) rintakuvan neitokaisesta. Se katselee nyt hyllyn päältä, odottaen parempaa paikkaa ja kämppää.

 Nautin ulkoilmasta tällä hetkellä, aurinko paistaa yhä vaikka kello on yli kuuden. Tuntuu niin oudolta pitkän talven jälkeen. Niin kaunista ja lämmintä!

(Translation: I carried some of my stuff from Nurmes to our home, and now all my porcelain dolls are finally under the same roof, alongside my other porcelain figures. I also brought one of my cute coffee cup sets, and a cupcake plate.. heh. I know we don't have enough room and I am giving Joonas a headache.. But I believe we'll have a bigger apartment someday :D 
And because I helped my mom with her blog, she gave me - as a reward - a bust sculpture of a beautiful lady.

I enjoy being outside, sun is shining even though the clock is already over 6pm. Feels so weird after long winter. So beautiful and warm!)


Asukuvia ei nyt ole näyttää tässä postauksessa. Ompelin tänään itselleni mekkoa koulussa, koska muuta tekemistä ei ollut. Näytän sen tässä joku päivä (facebook-ystävissäni olevat ovatkin sen jo varmaan nähneet), sillä aion pukea sen ylleni 12. päivä. Juhlin silloin synttäreitäni! Virallisestihan minulla on 9. päivä, mutta perjantaiksi sattui sopivasti King Rebel & Ramblersien keikka, eli sinne siis! No okei, tässä nyt kuitenkin sneak peek kuva mekosta!

(Sorry, no outfit shots right now. I sewed myself a dress today at school, because I had nothing else to do. I will show it to you someday (facebook friends have seen it already:), because I will wear it on 12th April when I will celebrate my birthday! Officially my birthday is 9th day, but there's King Rebel & Ramblers' gig on friday, so it felt right to celebrate on 12th!
 Well alright, here's a sneak peek photo of the dress!)

4 comments:

 1. Your birthday plans sound great! Lovely flowers too, it's great to see some sun finally after all the cold, dull weather!

  Emma x

  ReplyDelete
 2. So very much loveliness! From the warm butter hued blooms to that fabulous cherry adorned skirt, I adore it all.

  Happy start of April, sweet Sara!
  ♥ Jessica

  ReplyDelete
 3. What a beautiful home you have! x

  ReplyDelete
 4. That bust is gorgeous!! I love it!!! And I can't wait to see an outfit post with the cherry dress!

  xoxox
  theefface.blogspot.com

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...