Monday, May 3, 2010

Brown brown brown! Chocolate chocolate chocolate!

Rakastan ruskeaa. Tällä hetkellä se on ylivoimaisesti lempivärini. Se on niin lämmin ja syksyinen väri, tuo mieleen suklaan ja kyllä, olen addiktoitunut suklaaseen. En tosin voi syödä tummaa suklaata, se pistää minut aivastamaan välittömästä, vaikka söisinkin vain ihan pienen palasen! ... Mutta ei sen väliä, pidän vain maito- ja valkosuklaasta!

Tänään kävin Unelmien Ullakolla ja löysin hyyyyvin suloisen hameen, siinä on niin herkullinen kangas, että haluaisin syödä sen tältä istumalta! Se on, no, isompaa kokoa, mutta olin niin nerokas että tuunasin sitä hieman! Siirsin vain yhtä nappia muutaman sentin, ja nyt se sopii minulle. Niin, sitä on vaikeaa selittää, mutta nyt se ei ainakaan putoa päältäni!

[I love brown. At the moment it is my ultimate favourite colour. It is so warm and autumnal colour, reminds me of chocolate and yes, I am addicted to chocolate. But I can't eat dark chocolate, it makes me sneeze immediately, even if I eat only small piece! .. But it doesn't matter, I like only milk chocolate and white chocolate!

I went today to Unelmien Ullakko (The attic of dreams) and I found veeery cute skirt, it has so delicious fabric that I wanna eat it right away! It is, well, bigger size than me, but I was clever and I tuned it a little bit! I only moved a button 2 inches, so it suits me better. Well, it is hard to explain but now it doesn't fall off on me!]

So delicious<3

Tämä hame käy hyvin kenkieni kanssa!
[This skirt suits very well with my shoes!]

Tarkoitan näitä kenkiä. Nämä ovat oikeastaan liian isot minulle, mutta en välitä :D
[I mean these shoes. Actually these are too big for me, but I don't care :D]

Ta-daa!

Aaaaaand MY OUTFIT AT SCHOOL:

"Where did the party go..? :o"
Rakastan tuota neuletta, siinä on niin kiva feikkiturkiskaulus! Ja se on lämmin. Ostin neuleen Kristallista ja tuon hameen myös. Se oli alun perin hyvin pitkä hame, ylsi nilkkoihini! Mutta isosiskoni lyhensi sitä :) Baskerini on Löytökulmasta. Kaikki on kirpparilta! Paitsi sukkani.
[I love that sweater, it has so nice (fake)fur collar! And it is warm. I bought that sweater from Kristalli, and that skirt too. It was originally very long skirt, it covered my ankles! But my big sister cut it shorter :) My basker is from Löytökulma. All are from flea-markets! Except my socks.]

...Oh dear, I want some chocolate right now...

5 comments:

 1. ooh ilove those shoes <3<3

  ReplyDelete
 2. love your straw boater hat!
  very chanel!

  xxx

  ellen
  - http://theravenandthecellardoor.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. i love your first hat so much. A straw boater!

  ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...