Thursday, April 29, 2010

MEI DEI

En malta odottaa huomista, vapun aattoa! Menen ystävieni kanssa kesätalollemme, viettämään siellä yön ja pitämään hauskaa! Vappu on sunnuntaina, ja tietysti meillä on suunnitelmia sillekin illalle. Mutta huomisesta tulee hyvä päivä. Olen ollut hyvin kiireinen koulujuttujen kanssa, joten tämä juhla tulee tarpeeseen..

Pidän kovasti kesätalostamme, vaikka välillä se on tylsä paikka hengata, etenkin jos olen siellä vain vanhempieni kanssa.. Mutta ystävien kera se on siisti paikka! Kesätalomme oli ukkini koti ennen kuin hän joutui vanhainkotiin. Se on oikeastaan vanha tila! Päätalo on rakennettu joskus 60-luvulla, muistaakseni, mutta vanhat ladot ja navetat sen ympärillä ovat 200 vuotta vanhoja. Se on hyvin kaunis paikka kesällä ja niin vehreä! (klikkaa kuvia isommiksi jos haluat)

[I can't wait for tomorrow, May Day's eve! I am going with my friends to our summer house, to spend night and have a good time! It is May Day on saturday, and of course we have some plans for saturday too. But tomorrow is gonna be great! I have been very busy again with school, so I really need some partying right now..

I loove our summer house, although sometimes it is boring place to hang out, especially if I am only there with my parents.. But with friends it's cool place :D Our summer house was my grandpas home before he was taken to rest-home. It is actually an old farm. Main house is built in 60's, I think, but old barns and cow stables around it are 200 years old. It is very beautiful place in summer and so green! (click pics bigger if you want)]

Siellä näkyy navetan kivijalkoja..
[You can see cow stable's ruins over there..]

Keittiö
Kitchen

Makuuhuone
Bedroom

Makuuhuoneesta (tuo peilipöytä <3)
Bedroom (I looove that mirrortable!)

Olohuone
Living roomVanha harmooni
Old harmonium

Toinen makuuhuone
Other bedroom

Pieni aitta...
Little shed...

... ja mitä siellä on sisällä
... and what there is inside
Niin vehreää kesäisin!
This place is soo green in summer!

Huomisesta tulee niin mahti päivä! Aion pukeutua värikkäästi kouluun ja tietysti unohtamatta serpentiinejä!
[Tomorrow is so gonna be awesome day! I will dress up very colourfully to school, and of course serpentines!]

I hope you all will have a GREAT MAY DAY!
HAUSKAA VAPPUA!

2 comments:

  1. Mä löysin äsken huutoneistä ihan samanlaisen meikkipöyän! Pikkuaita on hieman pelottavan oloinen, mutta sliti hieno. (meiän mökin lähellä luumäellä, on hylätty tila, ja kun kattoo ikkuasta sisään näyttää samalle; sinne on tavarat ikään kuin vain jätetty ja lähdetty, tai näyttää siltä, asia tuskin on näin...)

    ReplyDelete
  2. Kiitoksia kommentista ! :)
    Pikkuaitta kieltämättä pelottaa minuakin hieman, ei sinne ainakaan pimeän tultua uskalla lähteä seikkailemaan :D
    Ja hylätyt tilat ovat hyvin kiehtovia :)

    ReplyDelete

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...