Tuesday, April 13, 2010

Fever!

Vihaan kipeänä olemista. Haluaisin juuri nyt mennä heti kouluun, mutta en voi tämän typerän kuumeen takia.. Minulla olisi ollut koe tänään, mutta en mennyt kouluun. Enkä voi huomennakaan mennä. Olen katsonut tänään pari vanhaa suomalaista elokuvaa ja juonut vain kuumaa kaakaota.

Ja äitini haki minulle kirjastosta Lasse Liemolan kasetin (luulin, että se olisi ollut CD!) ja "Palavan kehän" Flannery O'Connorilta. Luen sen huomenna ja kuuntelen samalla Lassen nättiä ääntä, yrittäen samalla päästä eroon tästä flunssasta.

[I hate being sick. I want to go to school right away, but I can't because of this stupid fever.. I would have had an exam today, but I didn't go to school. And I can't go tomorrow either. I have been watching couple of old finnish movies today and only drank hot chocolate.

And my mom just came from the library and got me Lasse Liemolas cassette (I thought it would have been CD!) and "The Complete Stories" from Flannery O'Connor. I will read it tomorrow, during listening Lasses pretty voice and trying to get rid of this cold.]

<3


Ja tunnen itseni niin surulliseksi, kun katson ikkunasta ulos ja aurinko paistaa ja tunnen kesän tulon! Haluan mennä ulos kävelylle, mutta en voi.. Tämä on niin epäreilua.

[I feel so sad, when I look outside and sun is shining and I feel the summer coming! I wanna go out for a walk but I can't.. This is so unfair.]


Mutta niin, tänään katsoin erään elokuvan vain sen takia, koska rakastan näyttelijää joka siinä näyttelee: Martti Katajisto. Minun täytyy sanoa, hän on varmasti ollut kaunein suomalainen mies koskaan. Mutta oikeasti, se elokuva "Yhden yön hinta" oli surkea :D Martti oli awesomm.

But yeah, today I watched a movie, just because I love the actor who plays there: Martti Katajisto. I have to say that he must have been the most beautiful finnish man ever. But really, that movie "Yhden yön hinta" was crappy. :D Martti was awesom.No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...