Tuesday, March 30, 2010

Singing in the Rain -52

Voi luoja. Eilen tämä mahtava musikaali "Singing in the rain" (suom. Laulavat sadepisarat) tuli TV:stä! Se oli niin hyvä! Olen sanaton. Rakastin niitä kaikkia lauluja, erityisesti "Good morning" ja "Make 'em laugh", koska siinä on sama melodia kuin "Be a clownissa"! Olin hurmioitunut.

Nyt se on virallista, Gene Kelly on jumalani. Ihan totta. Jätkä oli komea, jätkä osasi tanssia, jätkä osasi laulaa. Mitä muuta tarvitsee? (kidding!)

Ja Donald O'Connor, joka näytteli Cosmo Brownia, oli niin hassu! Hän esitti "Make 'em laughin" ja minä todella nauroin kippurassa.Toinen hassu juttu oli että hän muistutti kovin paljon Lasse Pöystiä! Ja samaan aikaan O'Connorin hahmolla oli jotain samaa Will&Grace -sitcomista tutun Jackin kanssa! En tiedä, ne liikkeet ja tanssi.. Enkä lopettanut tähän! Jean Hagenin roolihahmo oli kuin ilmetty Karen, "Will&Gracesta"! Hahahha! Se oli hauskaa. :)

[Oh my god. Yesterday this amazing musical "Singing in the rain" came from TV! It was so good! I am speachless. I loved all those songs, especially "Good Morning" and "Make 'Em Laugh", because it has the same melody as in "Be A Clown"! I was just amazed.

Now it is official, Gene Kelly is my god. I mean, really. Guy was handsome, guy could dance, guy could sing. What else do you need? (kidding!)

And Donald O'Connor, who played Cosmo Brown, was so funny! He performed "Make 'Em Laugh" and I truly laughed my face off. And other funny thing was that there is something similar between O'Connor and Lasse Pöysti! And in the same time O'Connors' character had some similarities between him and Jack from the sitcom "Will&Grace"! I don't know, his moves and dancing.. And I am not finished! Jean Hagens character was like Karen from Will&Grace! Hahha! It was fun :)]

AND YES, again I took some pictures from this film. Sry, too many? But I just like these so much that I wanna share!

Gene Kelly and Donald O'Connor


Gene Kelly and marvellous Jean Hagen

Debbie Reynolds

Debbie Reynolds and Gene Kelly


Debbie Reynolds and Donald O'Connor


Gene's singing in the rain!


Handsome.

Jean Hagen

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...