Friday, March 5, 2010

Ihania löytöjä Kristallista!

Käväisin tänään vanhempieni ja Lauran kanssa Kristallissa. Kenkähyllyltä löytyi tällaiset hyvin somat korkokengät!

Nämä löytyi, ja rakastuin ensisilmäyksellä. Maksoivat vain €6! Ne ovat niin somat.. ja vanhanaikaiset! Eivät ehkä aitoa vintagea, mutta ei sen niin väliä. En malta odottaa kevättä, että saan pujauttaa jalkani näihin ja lähteä kävelylle!


Tämän ihanan laukun hankin vain sen takia, että se kävisisi ehkä noihin kenkiin. Hintaa oli vain €4!

Tänään alkoi ansaittu talviloma. Olenkin sen tarpeessa.. Huomenna pidämme ystävien seurassa elokuvaillan. Katsomme ainakin "Brokeback Mountainin" ja "Sumujen sillan". Ja ensi perjantaina pikkujoulut! Pidämme siis hieman myöhäiset pikkujoulut, meiltä unohtui pitää ne joulukuun aikaan.. Joten ne pidetään sitten vähän myöhässä, mutta glögiä ja joulutorttuja on tarjolla kuitenkin.

Olen ollut kovin bailabaila -fiiliksellä viime päivinä. Itseasiassa wanhojen jatkoista asti. Olemme miettineet luokan kanssa josko voisimme pitää jatkojen jatkot! Se olisi loistavaa. Kaipaan juhlimista jo nyt, vaikka viime bileistä on vain kaksi viikkoa...

Meillä on nyt äidinkielessä esseiden kirjoittamista. Sain juuri takaisin miniesseeni (sain siitä 4p, eli 8!), joka käsitteli toisenlaista elämää, eli jos olisinkin syntynyt joksikin toiseksi. Sitä en haluaisi, vaikka joskus olenkin toivonut sitä paljon. Nyt minä kuitenkin olen ymmärtänyt, että menettäisin silloin rakkaat ystäväni. Ja en haluaisi menettää heitä.. Tosin enhän minä heitä tuntisikaan, jos olisin syntynyt toiselle puolelle maapalloa. Silloin olisin jäänyt paljosta paitsi..

"Oikean" esseen aiheena minulla on syksy ja sen mukanaantuoma luovuus ja inspiraatio. Käytän pohjatekstinä erästä Eino Leinon syksy -tekstiä. En ole varma, mistä se on otettu ja mikä sen nimi on, mutta löysin sen Positiivisten ajatusten kirjasta. Suunnittelin esseetäni tunnilla, ja sain aika paljon tekstiä ajatuskarttaan. Toivon, että siitä tulisi hyvä.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...