Monday, February 8, 2010

O-hoi!

Koeviikko loppui tänään, mikä on mahtavaa! Tai siis minun osalta loppui, vielä on joillakin huomenna koe. Tänään oli psykologian koe, ja minä epäilen suuresti, että läpi se ei mene. Luin vasta tänä aamuna sen kirjan tiivistelmät joka kappaleesta, sillä eilen ei kärsinyt lukea sivuakaan. Saapi miettiä, miksi.

Meillä oli Lauran kanssa eilen hauskaa katsottaessa American Simonia (American Idolia siis). Kyllä se Simon Cowell on niin jumalainen mies, ettei muuta voi sanoa. Tapa, jolla se pureskelee mustekynäänsä ja ilmehtii tyytymättömyyttään, pyörittelee silmiään ja sanoo vakavalla naamalla suoran mielipiteensä, kylmän jäätävästi niin, että kylmät väreet kulkevat varmasti koelaulajan selkäpiitä pitkin. Siinä miehessä on jotain hurmaavaa, täytyy sanoa.

Niin, Laura siis oli kotona viikonlopun ja toi minulle sen ihanan mekon sinne wanhojen jatkoille. Se sopi täydellisesti ylleni! Kuin nakutettu. Vaikka se näyttää tuossa kuvassa hieman oudolta, niin se on päällä täydellinen. Saisipa jonkun tyllialushameen sinne alle, niin saisi helmalle vähän kokoa!

Tiedän jo, mitä asusteita laitan tuohon mukaan, mutta vielä olisi hakusessa jonkinmoinen neuletakki, ettei kylmä tule. Pitää joku päivä käväistä Kristallissa.

Niin ja huomenna en haluaisi millään mennä kouluun! Huomennahan tulee se elokuva "Jumalan myrsky", jossa näyttelee Olavi Reimas ja kukaan ei ehkä ole kotona sitä minulle nauhoittamassa. Jos näin on, häivyn koulusta ja menen nauhoittamaan sen. Aivan sama, vaikka tulee poissaoloja. Olavi Reimas on tärkeämpi.

Tälläista tänään! Ja tuo villapaita on oikeasti sininen, ei suinkaan musta. Koulutyttönä! Mitähän laitan huomenna päälle...

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...