Sunday, February 28, 2010

Nuoruus vauhdissa -61

Katsoin äsken Valentin Vaalan ohjaaman värielokuva "Nuoruus vauhdissa". Pidin siitä kovasti! Oli mukavaa nähdä Laila Kinnusta jossain elokuvassa, en ole aiemmin tainnut nähdäkään, mikäli oikein muistan. Ja Lasse Liemolaan taisin ihastua! En ole ennen kuullutkaan kyseisestä esiintyjästä. Teki vaikutuksen, upea ääni ja mikä karisma!

Laila Kinnunen

Rami Sarmasto

Lasse Liemola ja Laila
Anja Haahdenmaa

Nyt minulla on vielä 6 nauhoittamaani elokuvaa jäljellä, joita en ole vielä ehtinyt nähdä. Ei ole vain ollut aikaa. Ehkä tässä katson vielä "Sotilas-alokas" -elokuvan, ennen kuin ihana "De-Lovely" alkaa.. Ja tänäähän tulee vielä yksi Fred Astairen elokuva! Tänään riittää nauhoitettavaa.

Viime yönäkin tuli nauhoitettua elokuva "Kuolleiden aamunkoitto" ja eilen illalla "Resident Evil". Zombileffoissa on sitä jotain. Ja nukuin viime yönä vain kolme tuntia. "Kuolleiden aamunkoiton" jälkeen nukuin johonkin kuuteen (tarkoitus oli nousta klo 5, mutta olinkin sulkenut herätyksen vahingossa..) ja juoksin nopeasti TV:n ääreen, sillä jääkiekon pronssiottelu alkoi! Ja mikä parasta, Suomihan sen pronssin sitten lopulta vei Slovakialta numeroin 5-3. Saa olla omista leijonista kyllä nyt kaikki ylpeitä!

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...