Tuesday, February 9, 2010

New shoes!

Sain tänään uudet kengät! Ja tätä olen odottanutkin, sillä edelliset kenkäni ovat olleet koroista rikki jo kuukausia. Eivätkä nämä maksaneet kuin 21 euroa, sillä niistä oli 40% alennus.


Olisi siellä ollut muitakin hienoja vaihtoehtoja, mutta nämä tuntuivat parhaimmalta jalassa. Ja kai minulla ja näillä kengillä oli jonkinlainen maaginen yhteys, koska valitsin nämä ... Tai sitten ei.

Sitten kiersimme äidin kanssa kirpputoreja, Kristallissa ja Löytökulmassa. Löytökulmasta löysin kauniin, harmaan hameen (joka oli tosin kokoa liian iso, mutta kyllä se päällä pysyy), sekä sinisen villatakin (yhtä kokoa isompi tämäkin). Kristallissakin olisi ollut ihania kenkiä, mutta en jaksanut ruveta kokeilemaan niitä. Ehkä sitten joskus.

Pian rupean katsomaan sitä "Jumalten myrskyä" tässä, jahka ehdin. Luoja, huomenna alkaa uusi jakso, ja se on hyvin rankka. Joka päivä alkaa kahdeksalta ja neljänä päivänä viikossa loppuu neljältä. Tiistai se on ihanin päivä, sillä loppuu kahdelta. Ja maanantaina päivän aikana on kahden tunnin hyppytunnit ... Mutta muuten! Ja vielä matikkaa tässä jaksossa. Onneksi ei sentään ruotsia. Ja muuten, se psykologian koe meni läpi. Tosin ei se sitä tarkoita, että se meni hyvin. En vaan jaksa uusia sitä silti, vaikka ihan tuurilla se menikin läpi parilla pisteellä..

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...