Wednesday, February 3, 2010

Kenttäpostia!

Oi, tein löydön äidin CD-hyllystä! Levy, "Kenttäpostia", joka sisältää sota-ajan parhaimmat laulelmat, muunmuassa "Elkadajärven jääl", "Elämää juoksuhaudoissa" ja "Muistoja pohjolasta". Voiko kauniimpaa kokoelmaa löytääkään ja ihan sattumalta? Oman katon alta? En ole tiennytkään, että meillä tällainen levy on.

Luin tänään historian kokeeseen. Pääsin juuri 1600-luvulle. Tuon kirjan asiat eivät onneksi näytä olevan vaikeita - luojan kiitos. Nytkin muistan todella paljon asioita, mitä olen lukenut! Ehkä johtuu siitä, että minulla on motiivia ja kiinnostusta aiheeseen. Odotan vain innolla sitä kurssia, joka käsittelee Suomea maailmansotien aikaan. Varmasti mielenkiintoinen!

Löysin Kristallista tänään ihanan tunikamaisen paidan! Siitä ei oikein saa selvää, onko se paita vai tunika. No, se on "pitkä paita", jos näin voi sanoa! Käytän sitä kyllä hameen kanssa niin, että hame on sen päällä. Se ei kyllä vintagea todellakaan ole, mutta ehkä sieltä saanut inspiraationsa! Se ainakin näyttää vanhanaikaiselta, ja kaunis se onkin.Niin! Ja tiedän nyt minkä mekon aion hankkia wanhojen jatkoille! En siis tanssi wanhoja, mutta jatkoille silti pääsee, mikä on mahtavaa! Se on H&M:ltä, todella kaunis mekko, hieman kellomekkomainen. Ja hyvä kun kaula-aukko on noin korkealla, hih. Ja on leveät olkaimet. Se on niin ihana! Mutta ensin pitää Lauran käydä se minulle ostamassa. Ja toivottavasti tuopikin oikean koon.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...