Sunday, January 10, 2010

This crush ain't goin' away~

Olen innostunut nyt kovasti David Archuletasta. Sillon American Idolin aikaan en tykännyt, mutta nyt löysin pari kappaletta Fer/David videoiden avulla (taustamusiikkina oli biisit Crush ja You Can) ja tykästyin! Kuuntelen Davidia koko ajan! Jotenkin addiktoitunut, aina kun en tee jotain muuta, niin laitan kuulokkeet korville ja kuuntelen koko albumin läpi. Siis MP3:sella. Davidilla on ihana ääni ja hän on suloinen. Adorable! Eilen kulutin monta tuntia etsiessäni animated iconseja siitä. Ja löysinkin muutamia aivan mahtavia! Meni Irc-Gallerian boxi tuunaukseen heti.

Ja nyt tekee mieli kovasti tehdä Feristä ja Davidista fanvideo kappaleeseen "Zero Gravity". Ellen sitten keksi jotain muuta. Tein viimeksi joululomalla videon nimittäin. Tosin moviemakerini sekoilee joskus.

Noin puolentoistaviikon päästä Joensuuhun, TET -jaksolle yliopistoon. Aika pelottavaa, etten sanoisi. Ja joudun Lauran luokse pariksi yöksi... Siellä on ihan kivaa olla, Lauran luona, mutta kun yötä siellä ei ole kivaa olla. Toivottavasti ei olisi kova pakkanen, niin pääsisi käymään kirppareilla!
Ja pitää muistaa ostaa pattereita junamatkaa varten. A lot.

Ai niin! Olen kirjoittamassa uutta tarinaa. Keksin sen idean joskus yläasteella jo, ja kirjoitinkin sen. Mutta nyt kirjoitan sen uudestaan, paremman version! En kuitenkaan ole unohtanut sitä aiempaa tarinaani, jota olen jo kirjoittanut sen kymmenisen lukua. Julkaisen sen vielä. Sitten joskus.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...