Monday, January 4, 2010

Tahtoo kirpputorille.

Halajaisin kiertelemään kaikki Nurmeksen kirpparit. Muutama päivä sitten tyhjensin pari suurta kassillista vaatteita mun vaatekaapista, joita en enää käytä. Silti on yhä täyttä siellä. Ja SILTI yhä vain haluan lisää vaatteita. Haluaisin käydä sellaisessa oikeassa second hand kaupassa, joka myy aitoa vintagea eikä mitään kulahtaneita kolttuja.

Tällä viikolla luultavammin aijon käväistä Kristallissa tsekkaamassa ja muilla kirppareilla. Josko jotain vaikka löytyisi. Löysin tänään korista ihanat, valkeat lapaset! En ole niitä ennen nähnyt, ne ovat kuitenkin niin söpöt ja sointuvat minun samanväriseen baskeriin ja iihanaan villakangastakkiin. Olen niin rakastunut siihen takkiin. Se on niin söpö. Kuolen, kun tulee kevät ja kesä ja en voi pitää sitä kuumuuden takia..

Ai niin ja ostin ennen joululomaa ihanan hameen Kristallista. Se on aika pitkä - reilusti yli polvien - joten sitä pitää lyhentää. Siitä tulee söpö sitten!

En ole ehtinyt kirjoittaa lainkaan tarinaani. Katselin vain koko loman ajan Buffya, Angelia ja Torchwoodia. Muuten, Angel tuntuu paremmalta sarjalta mitä Buffy! Siinä on sitä jotain, haluan katsoa sitä koko ajan, Angelia siis. David Boreanaz on mahtava.

En ole ehtinyt juurikaan väkertää sitä vintage -leikekirjaa. Muste on lopussa tulostimesta, joten en oikein voi tulostella mitään - vaikka kuinka houkuttaisi. Aijon siihen siis merkitä kaikenlaisia reseptejäkin (croissantit ja lauran erikoiset "vehnäkököt"), ja kuvia ihanista vintagevaatteista (kuten alla), kuvia ystävistä (jos he nyt suostuvat tuomaan minulle kuviaan!) ja runoja ja laulujen sanoja, joista pidän. Ehdottomasti ainakin Edgar Allan Poen "Raven" pitää sinne saada! Ja Enyan "My! My! Time flies" kokonaisuudessaan.

Hyi kun ulkona on muuten jäätävän kylmä. Jouduin menemään kouluun 1½ tuntia aikaisemmin kuin pitikään, eli jäin äidin kyydistä joskus puoli seitsemän aikaan kextralle. Ja siitä kipaisin katsomaan, milloin kirppari on auki, ja sitten tallustin hangessa lukiolle, mutta ovi ei ollutkaan auki... Sen olisi pitänyt avautua tasan seitsemältä, mutta eipä auennut. Pääsin sisään vasta 15 yli, ihan jees. Oli kylmä... En malta odottaa kyllä syksyä...

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...