Tuesday, January 26, 2010

Kaikkea uutta ja mukavaa!

Löysin mukavan generaattorin, jolla saa kuvansa muokattua automaattisesti vanhannäköisiksi. Olen leikkinyt sillä viime päivät. Harmi, kun en voi ottaa kuvia tuolla uudella kameralla, sillä sen akku loppuu millä minuutilla hyvänsä.

http://labs.wanokoto.jp/olds

Yllä kuitenkin linkki kyseiseen online ohjelmaan ja alla esimerkki, millainen kuvasta tulee.

Minua harmittaa, kun en ole vieläkään nähnyt elokuvan "A Hard Days' Night" alkua! Sen olen pari kertaa TV:stä pongannut ja huomannut sen tulon vasta, kun siitä on jäljellä enää 15 minuuttia. Näin on käynyt siis molemmilla kerroilla. Aina etenkin sen takaa-ajo kohdan, jossa poliisit jahtaavat Beatlesin poikia ja kun Ringo lähtee seikkailemaan kameransa kanssa, niin niistä kohdista olen nähnyt elokuvaa. Haluaisin nähdä sen kokonaan.

Tänään olisi tullut vanha suomalainen elokuva, jossa Lasse Pöysti näyttelee. Harmi, kun olin koulussa ja isä ei muistanut sitä nauhoittaa, joten se jäi näkemättä. Onneksi huomennakin tulee elokuva, jossa Pöysti on. Ja toivottavasti isä muistaa sen tällä kertaa nauhoittaa.

Minulla alkaa koeviikko ensi viikolla, ja ensi viikolla on myös reissu Tahkolle viettämään ystävän syntymäpäiviä! Tulee varmasti jännittävä ja hullu ja hullunhauska viikonloppu! Vaikka heti maanantaina onkin vielä psykologian koe, mutta ei se mitään.

Minä kävin eilen isän ja äidin kanssa Kristallissa, ja tein oikeita löytöjä! Mustan, napillisen neuleen karvakauluksella, lyhyen hameen, jossa on lehtien kuvia ja se on niin kauniin syksyinen sekä kasakkalakin! Se on niin ihana ja lämmin. Ei tietenkään oikeaa turkista, mutta silti. Se on niin ihana, että hädin tuskin heitin sitä päästäni koulussa tänään. Sen piti viettää yö ulkona pakkasessa, jotta se puhdistuisi. Eihän sitä tiedä, mitä kirpputorilta ostetusta karvahatusta löytyykään... Näiden lisäksi löysimme aivan ihanan retrotuolin! Maksoi 30€, eli ei paha laisinkaan. Kun siihen istahtaa, tuntuu kuin uppoisi hyytelöön, on se niin pehmeä. Ja se pehmuste siinä on oranssi. Suunnittelimme jo, että sisustamme ja laitamme huoneeni uudelleen, syksyn väreihin. Lisäilen varmasti kuvia, kun kamerasta ladataan ensin akku.

Inspiraatiota?


^Tuon tyyppinen punainen hattu oli Kristallissa. Ensi kerralla voisi ehkä ostaakin!

Haluan lisää takkeja!

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...