Friday, January 29, 2010

Hyviä elokuvia tulossa TV:stä!

Oi, selasin äsken telkku.comin ohjelmatietoja, ja on kyllä ensi kuussa tulossa hyvältäkuulostavia elokuvia! Erityisesti kiinnostaa elokuva "Jumalan myrsky", sillä se on Valentin Vaalan ohjaama ja sitä tähdittävät Irma Seikkula sekä Olavi Reimas! Harmi, että se tulee juuri siihen aikaan, kun istun koulussa. Ja isä ja äiti ovat töissä siihen aikaan, eli minun pitäisi yrittää lahjoa isoveli se nauhoittamaan. Saa nähdä, onnistunko. Jos se ei suostu painamaan sitä yksinkertaista REC-nappia, niin ei auta muu kuin lintsata koulusta. Tuo elokuva on nimittäin niin "must-see".

Piti laittaa puhelimen kalenteriin muistiin jokainen tulossa oleva elokuva. Vaikka muistan ilman niitä merkintöjäkin, mutta silti, eihän sitä aina tiedä.

Nyt on remontti käynnissä huoneessani. Kävimme ostamassa uudet tapetit ja maalit sinne. Tapettia tulee yhdelle seinälle, ja hienoa tapettia onkin! Koivun runkoja maasta kattoon. Haluan vain maalata seinää, se on varmaan hauskaa puuhaa.

Katsoin tänään elokuvan "Miljonäärimonni", vuodelta 1953. Se oli hauska elokuva, mutta pidin enemmän "Vääpelin Kauhusta", samanlainen sotilasfarssi sekin. Molemmissa tuntui olevan sama kaava, ja olihan siellä samat näyttelijätkin, ainakin Lasse Pöysti, Savolaisen Heikki ja Spede Pasanenkin näkyi. Lasse Pöysti oli tosin yhtä mahtava kuin aina.

Kävin lainaamassa kirjastosta "Miljonäärimonnin" lisäksi myös elokuvat "Suomisen perhe" ja "Kaivopuiston kaunis Regina". Ja sitten tilasin Lieksan kirjastosta tänne Nurmekseen elokuvan "Ihmiset suviyössä"! Ja sitä olenkin odottanut näkeväni jo pitkän aikaa. Onhan se Valentin Vaalan ohjaama (ja Lea Joutseno auttanut käsikirjoituksessa!), ja siinä näyttelee Martti Katajisto! Hän on kovin kaunis mies. Harmittaa kovasti, kun ei tullut nauhoitettua silloin sitä elokuvaa "Jälkeen lyntiinlankeemuksen"... Ja toinen harmituksen kohde on elokuva "Rikas tyttö"! Halajan nähdä sen uudestaan. Tosin löysin Radioshopenista "Rikas tyttö" VHS:n. Pitää se sieltä jotenkin hankkia, kun saisin vain ensin kaksikymppiä....

Niin, ja voisi alkaa kokeisiinkin lukea...

Martti Katajisto, "Vain kaksi tuntia", 1949

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...