Friday, January 15, 2010

"Band of Brothers" on taidetta.

Olen nyt niin intoutunut Band of Brothersiin, ettei mitään järkeä. Katsoin silloin joskus kauan sitten sitä, kun se TV:stä tuli, näin muutaman jakson lopusta, ja nyt kun se tulee uudestaan, niin tietysti nauhoitan! On meinaan niin mahtava sarja, ettei muuta voi sanoa. Ensinnäkin, rakastan sitä äänimaailmaa. Saappaiden tömistelyä, kaikkia mahdollisia kolauksia, aseiden huutoa, lentokoneiden ulvontaa, kun ne lentävät ohitse ... Ja niitä aivan ihania taistelukohtauksia, ne on kuvattu niin upealla tavalla. Todella näyttävät sen rajun puolen.

Ja toiseksi voin sanoa, että tämä sarja on oikea slashin tyyssija. Slash suorastaan tunkeutuu olohuoneeseen! Okei, kuulosti oudolta, mutta ihan totta. Wintersin ja Nixonin välinen kemia on aivan mahtavaa katsottavaa. En tiedä, miten Damian Lewis ja Ron Livingston ovat sen saaneet aikaan, mutta alkaa väkisin miettiä, voisiko se olla jotain enemmänkin kuin pelkkää ystävyyttä. Täydellistä.

Rupesin lataamaan Band of Brothersia koneelle, että saan tehtyä Winters/Nixon fanvideoita. Harmi, kun en näe ensi jaksoa, koska menen sinne Joensuuhun. Tosin isä lupasi sen nauhoittaa. Ja parempi olisikin!

Ai niin, ja lainasin kirjastosta kirjan "Operaatio Valkyyria", se kertoo eräästä tunnetuimmasta Hitlerin salamurhayrityksistä. Olen elokuvan katsonut kyseisestä operaatiosta, joten pitäähän kirjakin lukea. Elokuva on muuten mahtava, kannattaa katsoa.

Teen englannissa portfolion (olen muuten ainoa joka sen tekee meidän luokalta!?), ja päätin, että kaikki kirjoitelmani liittyvät jotenkin elokuviin/TV-sarjoihin. Esimerkiksi kirjoitan review'n Band of Brothersista, ja freehandin Angelista (hahmosta siis). Ja on siinä muitakin kirjoitelmajuttuja. Mutta en jaksa kirjoittaa niitä tähän, koska täytyy lähteä. Joo.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...