Tuesday, December 1, 2009

Toivottavasti tulee vielä lunta jouluksi..

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä. Eikä lunta näy. Sitä itseasiassahan oli joskus tuossa marraskuussa pitemmänkin aikaa, mutta se sitten suli pois. En pidä lainkaan lumesta, mutta joulukuussa sitä on pakko olla, että pääsee kunnolla joulutunnelmaan. Nyt vain sataa vettä ja kengät kastuu. Ei ole kivaa, kun ei ole edes syksyinen olo. Pidän syksystä vain silloin, kun lehtiä on vielä puissa ja ne ovat ihanan oransseja ja keltaisia.

Tänään päättyi minulla koeviikko! Oli siis vain 3 koetta: englanti, uskonto ja historia. Tänään oli historian koe ja meni huonosti. Siinä kysyttiin asioita, joihin en niin tarkasti perehtynyt. Enemmän keskityin maailmansotien syihin ja seurauksiin, mutta siinä kysyttiinkin Yhdysvaltojen ulkopolitiikasta ja Kuuban kriisistä. Sekä jostain liittosopimuksesta, jota en ymmärtänyt. Myöhemmin tajusin, että se liittyi siihen, kun Saksa ja Neuvostoliitto suorittivat etupiirijakoja... Ja minulla se kyllä käväisi kokeen aikana mielessä, mutta epäilin asiaa niin paljon että tein nuo kaksi muuta tehtävää.

Uskonnon kokeesta en muista yhtikäs mitään enää. Englanti nyt meni ihan hyvin. Esseeni aihe oli hyvä ja sellainen, josta olin oikeasti sitä mieltä mitä sanoin. Siinä oli siis aiheena homojen adoptio-oikeus. Olin siis sen puolella. Yllätys.

Nyt olen koulun kirjastossa ja odottelen kyytiä kotiin. Vasta kolmelta äiti pääsee töistä. Täytyy odotella joku puolitoista tuntia. No, eipä mitään. Keksin kyllä tekemistä. Voisin itseasiassa kirjoittaa sitä tarinaani. Ai niin! Eilen alkoi jälleen kauan odotettu Poliisikoira Rex! Kaksi ja puoli kuukautta tuntui menevän todella hitaasti. Vaikka nyt tuntuu kuin se olisi mennyt hujauksessa. Oli aivan mahtava tunne, niin nostalgista, kun Rexin tunnari pamahti TV:ssä ja minulla oli Rex -pehmo kainalossa ja pari makkarasämpylää käsinojalla. Aloinpa ihan kiljua innoissani!

Ja tänään on toinen osa sarjasta Luonnon ehdoilla Skotlannissa. Se on mahtava! Siinä herra Monty Halls muuttaa puoleksi vuodeksi vanhaan mökkiin meren rannalle, keskelle ei-mitään. Hän asuu siellä sitten Rueben -koiransa kanssa, hankkii eläimiä, viljelee ruokansa ja asuu siis kuin pientilallinen! Sellainen mies minullekin kelpaisi, joka sentään tekee asioiden eteen jotain eikä vain nyhjötä nurkissa. Monty Halls sentään on tosimies.

Okei, vaihdan puheenaihetta! Olen nyt tehnyt kahdeksan fanvideota Feristä ja Davidista Youtubeen. Ja olen ylpeä niistä kaikista (vaikka itse sanonkin). Olen vihdoinkin oppinut käyttämään moviemakeria ja meidän yhteistyömme sujuu erinomaisesti. Vähän se vielä hangoittelee, mutta olen oppinut nyt, miten se laitetaan aisoihin. Siis, joo.

Minulla ei ole aavistustakaan, mitä haluan joululahjaksi. Tai on, mutta en osaa päättää. Ottaisinko minä Xenan kausia? Torchwoodin toisen kauden? Buffyn kausia? Herculeksen tokan kauden? Mitä? Ja vielä pitää ystäville hankkia lahjat. Se on aina hieman vaikeaa. Ei keksi mitään hyvää. Ei halua ostaa krääsää eikä mitään turhaa. Mutta ei kaupoissa tunnu olevan mitään muuta kuin ... krääsää.

Nooh. Ehkä tämä tästä. Voisin mennä discshoppiin katselemaan niitä tuotantokausia ja laskeskelemaan vähän hintoja ;)

Palailen.

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...