Wednesday, December 23, 2009

Jouluaatto huomenna

Mennyt todella nopeasti syyslukukausi! Nyt alkoi jo joululoma ja jouluaatto on huomenna ja vasta tammikuun 4. päivä takaisin kouluun. Ja enää joku 4-5 kuukautta ja olen 18-vuotta... On se jännää!

Ollaan Lauran kanssa katsottu elokuvia melkein jokaikinen yö. Katsottiin kaikki Infernal Affairsit ja rakastuin. Aina se alku joka leffasta meni vähän ohi, etten ymmärtänyt, mutta sitten kun pääsi kärryille, niin oli kuin seitsemännessä taivaassa. Melkein. Sitten katsottiin Lentävien Tikarien Talo (<3), Fight Club (outo) ja viime yönä avasin joululahjani ja katsottiin siis Pelastakaa Sotamies Ryania! Haluttiin joku elokuva katsoa, joten sama oli toi paketti aukaista. Ei tosin katsottu kuin tunti, koska väsymys iski!

Tiedän kuitenkin, mitä joululahjaksi saan, niin ei oikeen ole mitään yllätystä. Se on huono puoli. Paitsi tuttujen lahjoja en tiedä, mutta ne mitä ostin joululahjarahoilla ja sain Lauralta. DVD:itä! Pelkkiä DVD:itä. Kolme tuotantokautta! Buffya, Torchwoodia ja Angelia.

Ei ole oikein kunnon joulufiilistä enää. Marraskuussa oli täydellinen joulufiilis, mutta ei enää. Minne lie katosi, vaikka etenkin olohuoneessa on hyvinkin jouluista pienoisesta sotkusta huolimatta (remontti keittiössä ja kodinhoitohuoneessa...)

Intouduin parina viime päivinä väsäämään taas fanvidejä. Koska olen niin rakastunut Band of Brothersiin ja Winters/Nixon slashiin, niin tein heistä fanvideon ja sitten tein vielä vidin Feristä ja Davidista. Ja nyt tekee mieli tehdä jo uutta!

En ole pitkään aikaan kirjoittanut sitä tarinaani. Kirjottelin tosin Fritz/Alex/Christian ficcin tässä pari päivää sitten. Semmosen läppäficin. Voisi kirjoittaa nyt lomalla sitä tarinaa kun on perin helpossa osuudessa kuitenkin. En vaan jaksa avata omaa tietokonettani!

Oi, haluan kiertämään kirpputoreja! Olisipa täällä jotain suuria ja sellaisia mistä löytäisi jotain muuta kuin krääsää, kulahtaneita kolttuja ja jotain muuta kauheaa. Ei löydy mistään aitoa vintagea.. Huoh

No comments:

Post a Comment

Polite comments make my day!

Go raibh maith agat!

Yours sincerely,
Sara Kristiina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...